- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μήπως είναι ώρα να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα; Δέκα οικονομικές και στιλάτες βερμούδες που θα ανανεώσουν την καλοκαιρινή ντουλάπα σας.

Κλασική και στιλάτη, η βερμούδα τύπου chino αποτελεί μία από τις οικονομικότερες επιλογές, χωρίς να στερείται κομψότητας, χάρη στην βαμβακερή ύφανση και την καφέ ζώνη που δένει άριστα με το σκούρο μπλε χρώμα. Διατίθεται επίσης και σε ροζ (έντονο ή παλ).

Υπάρχει μια ακόμη οικονομική τζιν βερμούδα, από 100% βαμβάκι, με ωραίο σχεδιασμό στις τσέπες και γυρισμένα ρεβέρ στο τελείωμα. Ιδιαίτερα καλοκαιρινά, το γαλάζιο και το κόκκινο χρώμα είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας βόλτες καθημερινά.

Bershka βερμούδα βαμβακερή με κεντημένες σαγιονάρες

Η βαμβακερή βερμούδα σε μπλε ή βουργουνδί χρώμα μας κέρδισε με τη χαριτωμένη καλοκαιρινή της νότα, δηλαδή τα διακριτικά επαναλαμβανόμενα prints σε σχέδιο… σαγιονάρας, που μας δημιουργεί θαλασσινούς συνειρμούς.

Bershka τζιν βερμούδα με στάμπα κοκοφοίνικες

Εξίσου καλοκαιρινή, η denim επιλογή του ίδιου καταστήματος διαθέτει…. κοκοφοίνικες σαν σχέδιο πάνω στο τζιν, κάτι που την καθιστά ιδανική για πριν ή μετά την παραλία.

Pull&Bear Jogging Bermudas

Στο Pull&Bear εντοπίσαμε πολλές επιλογές στην κατηγορία των «Jogging» βερμούδων, που είναι πιο αέρινες, πιο ελαφριές και με πιο πρωτότυπα σχέδια. Η συγκεκριμένη, διαθέτει πολλά «επίπεδα» hip γεωμετρικών σχεδίων πάνω σε λευκό χρώμα και θα γίνει η αγαπημένη σας «ενδυμασία» τα απογεύματα στο νησί.

 

- Διαφήμιση -