Δήλωση Προσβασιμότητας

Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 2020.

Γενικά

Το Atticacoast.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχουμε επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίστει ότι ο ιστότοπός του atticacoast.gr καθίσταται ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο atticacoast.gr

Το atticacoast.gr καθιστά διαθέσιμο το Widget προσβασιμότητας ιστότοπου UserWay που τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο atticacoast.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες προσβασιμότητας περιεχομένου Ιστού/ Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε πατώντας το κουμπί κατά την πρώτη φόρτωση της σελίδας είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη πλάι της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών

Το atticacoast.gr συνεχίζει τις προσπάθειές τoυ να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών της με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με ειδικές ανάγκες.

Σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και αποκατάστασης προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά το atticacoast.gr με τον  Σαρωτή Προσβασιμότητας του UserWay για να εντοπίσετε και να διορθώνεται κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας.
Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο atticacoast.gr πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο μπορεί να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ίσως δεν βρήκαμε ούτε προσδιορίσαμε την καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για εσάς

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο atticacoast.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ισοτόπου μας, επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες, όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη ως εξής:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@atticacoast.gr