- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Η Ευρωκλινική Αθηνών ανακοινώνει την ίδρυση του νέου πρότυπου Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών, υπό την επιστημονική διεύθυνση του παγκοσμίου φήμης αγγειο-καρδιο-θωρακοχειρουργού, καθηγητή Αυξέντιου Καλαγκού.

Το Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ευρωκλινικής στελεχώνεται από έμπειρους ιατρούς με πολυετή εκπαίδευση, εμπειρία στο εξωτερικό και σημαντικό επιστημονικό έργο στον Τομέα της Καρδιολογίας των Συγγενών Παθήσεων, όλων των ηλικιών.

Η διεπιστημονική ιατρική ομάδα του Κέντρου καλύπτει όλες τις ανάγκες των ασθενών, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και δια βίου παρακολούθησης των ασθενών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

 

Το Κέντρο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες:

  • Εξωτερικά Ιατρεία για Συγγενείς Καρδιοπάθειες σε ενήλικες ασθενείς.
  • Πλήρες εργαστήριο καρδιολογικής διάγνωσης με υπηρεσίες, όπως triplex, ΗΚΓ, Holter αρτηριακής πίεσης ή/και ρυθμού, δοκιμασία καρδιοαναπνευστικής κοπώσεως, stress echo.
  • Αιμοδυναμικό εργαστήριο το οποίο παρέχει πλειάδα επεμβατικών θεραπευτικών τεχνικών που αφορούν σε καρδιακά ελλείματα, βαλβιδοπάθειες και στενώσεις βασικών αρτηριών.
  • Αρρυθμιολογικό εξωτερικό ιατρείο με δυνατότητα ΗΦΕ και Ablation για αρρυθμίες που συνδυάζονται με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.
  • Εξωτερικό καρδιοχειρουργικό ιατρείο για καρδιοχειρουργική εκτίμηση των ενηλίκων ασθενών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες και θεραπεία ανευρυσμάτων θωρακικής και κοιλιακής αορτής.
  • Χειρουργική ομάδα στην οποία προΐσταται ο καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, η οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σχεδόν στο σύνολο – με μόνη εξαίρεση τη μεταμόσχευση καρδιάς και πνευμόνων- τις πιο σύγχρονες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις.
  • Πολυδύναμη ΜΕΘ με προσωπικό και τεχνογνωσία κατάλληλη για την υποστήριξη των άμεσα χειρουργηθέντων ασθενών.
  • 24ωρη υποστήριξη για κάθε ανάγκη των ασθενών.

 

Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση και η εκτενής εμπειρία της ιατρικής ομάδας, συνδυαζόμενες με τον άριστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αποτελούν ισχυρά πλεονεκτήματα του Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών της Ευρωκλινικής.

 

Ο καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός δήλωσε:

“ Η αφοσίωσή μας στην επιστήμη της ιατρικής και η αγάπη για τη φροντίδα των ασθενών μας οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του καινοτόμου Κέντρου. Στο Κέντρο ΣΚ της Ευρωκλινικής διεκπεραιώνουμε κάθε δυνατή επεμβατική και καρδιοχειρουργική θεραπευτική προσέγγιση με στόχο να προσφέρουμε μια φυσιολογική και ποιοτική ζωή στον ασθενή. Είμαι πεπεισμένος ότι το Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών θα αποτελέσει πηγή ελπίδας για τους ασθενείς μας.”

Το Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών λειτουργεί καθημερινά και οι ασθενείς μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στον αριθμό 210 6416865 (Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 17.00).

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 15 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 10 χειρουργικές αίθουσες, συνεργασία με 450 μόνιμους γιατρούς και 1000 εξωτερικούς συνεργάτες, 619 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. 

Στα ιατρικά της κέντρα και τις ειδικές μονάδες, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές. Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 αλλά και για την ασφάλεια των γευμάτων που παρασκευάζονται, διακινούνται και διανέμονται εντός της κλινικής, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 και το ISO 9001:2015.

www.euroclinic.gr

 

 

 

- Διαφήμιση -