- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Η χρήση πολλαπλών συσκευών, όπως για παράδειγμα η χρήση του υπολογιστή παρέα με το smartphone, μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, όπως τις πολλαπλές chat ειδοποιήσεις του Skype σε όλες τις συσκευές. Γιατί να λαμβάνετε ειδοποίηση σε κάθε συσκευή, αν για παράδειγμα γράφετε στο Skype μόνο από το smartphone;

Η νέα λειτουργία «Active endpoint» του Skype μπορεί και καταλαβαίνει ποια συσκευή χρησιμοποιεί ο χρήστης ενεργά για chat μια δεδομένη χρονική περίοδο, με αποτέλεσμα να παγώνει τις ειδοποιήσεις στις άλλες συσκευές στις οποίες ο χρήστης είναι συνδεδεμένος στο Skype και να τις διατηρεί στη συσκευή στην οποία ο χρήστης χρησιμοποιεί τη social εφαρμογή.

Μόλις η λειτουργία σταματήσει να αναγνωρίζει μια συσκευή με ενεργή χρήση του Skype, αυτόματα επαναφέρει τις ειδοποιήσεις σε όλες τις συσκευές με ενεργή σύνδεση στο Skype. Με τον τρόπο αυτό και σε συνδυασμό με τον αυτόματο συγχρονισμό των μηνυμάτων σε όλες τις συσκευές, οι χρήστες δε θα ενοχλούνται από τις πολλαπλές ειδοποιήσεις και θα εστιάζουν σε μία συσκευή για το chat.

Τέλος, όταν οι χρήστες δέχονται κάποια τηλεφωνική κλήση θα ειδοποιούνται σε όλες τις συσκευές, καθώς η λειτουργία «Active endpoint» χρησιμοποιείται μονάχα για χρήση του chat.

- Διαφήμιση -