- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Αυλαία για τη μάχη των δικαστηρίων, καθώς ένα μόλις 24ωρο μετά την ορκωμοσία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ως νέου Δημάρχου του Δήμου 3Β (Βούλα – Βάρη – Βουλιαγμένη), εκδικάζεται στο Εκλογοδικείο Πειραιά, τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, η ένσταση που κατέθεσε ο Σπύρος Πανάς (απερχόμενος Δήμαρχος) για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαϊου μετά και την επανακαταμετρηση των ψηφοδελτίων η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο.

Το δικαστήριο αναμένεται να εξετάσει τα ευρήματα και από τις δύο πλευρές με το αποτέλεσμα να αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πρόκειται να καταθέσει αντένσταση και να θέσει ενώπιον του δικαστηρίου τα δικά του ευρήματα. Όμως, η αντένστασή του θα εξεταστεί εάν το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης είναι υπέρ του κ. Πανά.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία της επανακαταμέτρησης γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ οι ενστάσεις είναι χρονοβόρα διαδικασία.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη των Υπουργείων Εσωτερικών και Ανάπτυξης συζητούν με τις δικαστικές αρχές για ενδεχόμενη επιτάχυνση των διαδικασιών εν όψει της εκμίσθωσης της Ακτής Βουλιαγμένης και του Αστέρα.

- Διαφήμιση -