- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Σε δελεαστική τιμή έρχεται το νέο 5,5άρι “selfie-phone” της Sony που ήδη ξεκίνησε η διάθεσή του στη Ρωσία, σε δελεαστική τιμή.

Το Sony Xperia C3 είναι η συνέχεια της εταιρείας στη δημιουργία μοντέλων με πολύ μεγάλη οθόνη αλλά αυτή τη φορά σε πολύ πιό λογική τιμή. Στη Ρωσία το C3 βρίσκεται ήδη στα €290 περίπου, κάτι που δημιουργεί προσδοκίες για ακόμα χαμηλότερη τιμή στις αγορές της Ευρώπης. Με 5,5άρα οθόνη 720p, Snapdragon 400 και 1GB RAM, ένα κόστος κοντά στα €250-300 θα θεωρηθεί εξαιρετικό με βάση τα δεδομένα, ενώ η συσκευή τρέχει Android 4.4 και έχει μπαταρία 2.500mAh.

Κύριο χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphones της αγοράς είναι η 5άρα εμπρόσθια κάμερά του με wide φακό 25mm και LED flash αλλά και HDR, που το καθιστά το τέλειο selfie-phone, εξυπηρετώντας το παγκόσμιο trend που διαρκώς κερδίζει χρήστες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για ένα μετρίως εξοπλισμένο smartphone, αφού υποστηρίζει LTE δίκτυα, έχει Bluetooth 4.0 και NFC αλλά και τη Sony Mobile BRAVIA Engine 2 με Triluminos τεχνολογία απεικόνισης. Εν αναμονή…

- Διαφήμιση -