- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Σε 65 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα χρήματα τα οποία θα διατεθούν στους δήμους της χώρας για τη συνέχιση του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”.

Δείγμα της κοινωνικής ευαισθητοποίησης της κυβέρνησης κατά το υπουργείο Οικονομικών, ασήμαντη συνεισφορά σε ένα τεράστιο πρόβλημα για την αντιπολίτευση.

Το ύψος των πόρων που θα διατεθούν γι’ αυτόν τον σκοπό καθορίστηκε με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και του Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.κ.  Αργύρη Ντινόπουλο,  Γιάννη Βρούτση και Χρήστο Σταϊκούρα.

Οι υπηρεσίες διατίθενται σε συνταξιούχους, στο πλαίσιο του Προγράμματος«Βοήθεια στο Σπίτι», για τη χρονική περίοδο από 01.10.2014 έως 31.12.2015.

Η διαχείρισή τους, η επικαιροποίηση του ενιαίου ηλεκτρονικού μητρώου ωφελούμενων και οι διαδικασίες αποτελεσματικής υλοποίησης του Προγράμματος, θα καθοριστούν, μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.

 

- Διαφήμιση -