- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Είναι περίεργο να νιώθουν οικεία άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, οι οποίοι δεν ανταλλάσουν κουβέντα; Μπορεί να έρθουν κοντά, να νιώσουν το ίδιο ήρεμοι, να χαλαρώσουν;
Ναι, αρκεί να υπάρξει το κατάλληλο μέσον, όπως είναι ο ήχος.
Η «ηχοχαλάρωση» και το «ηχομασάζ», με τη συνοδεία θιβετιανών singing-bowls, μπορεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον μιας ομάδας ανθρώπων που συμμετέχουν σε ομαδική συνεδρία.
Η συνεδρία με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα, προσφέρει μοναδική εμπειρία και προσθέτει στον καθένα από τους συμμετέχοντες εφόδια για να νιώσει καλύτερα και συντελεί στη θεραπεία του σώματος, της ψυχής και του πνεύματός του.

«Ηχομασάζ» για ενήλικες

Το «ΗΧΟΜΑΣΑΖ», κατά τον Peter Hess, είναι μια μέθοδος χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ενδυνάμωσης που επιτρέπει στον άνθρωπο να ξαναβρεί τη χαμένη του ηρεμία και αρμονία, αυτή που έχει διασαλευτεί από το καθημερινό άγχος, το στρες και την αβεβαιότητα.
Η αποτελεσματικότητα του «ηχομασάζ» με ηχητικά σκεύη (που παράγουν φυσικούς ήχους) είναι προφανής αφού οδηγεί:
• στη βαθιά χαλάρωση
• στη θεραπεία σώματος, ψυχής και πνεύματος
• στην αρμονία
• στην ηρεμία
• στη χαρά
• στην ενόραση και τη δημιουργικότητα
• στην αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και την αποδοτικότητα.

«Ηχομασάζ» για παιδιά

Τo «RELΑX KIDS» επικεντρώνεται στο παιδί, με τη βοήθεια πάντα του ήχου, με έναν και μοναδικό στόχο: να το ηρεμήσει και να του προσφέρει ευεξία. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τον ήχο ως «γέφυρα» στις φιλικές σχέσεις των παιδιών ή στις εργασίες που κάνουν συλλογικά και στις «ιστορίες για καληνύχτα» λίγη ώρα πριν ονειρευτούν στο μαξιλάρι τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ηλιάνα Αβραμίδου
Διεύθυνση: Ολυμπιάδος 4 – Πυλαία
Τ.Κ. 555 35 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2311 207900
κινητό: 6984006121
e-mail: avraliana@gmail.com

- Διαφήμιση -