- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 7 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 7 Λεπτά

Μπορείς να αποκτήσεις ένα Χριστουγεννιάτικο εντυπωσιακό και λαμπερό ντύσιμο με ελάχιστα μόνο χρήματα; Η απάντηση είναι, φυσικά ναι!

της Εύης Δημοπούλου

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και ήδη τα πρώτα φανταχτερά στολίδια κάνουν δειλά- δειλά την εμφάνισή τους σε κεντρικούς δρόμους και σε πλατείες.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο χαρούμενη, λαμπερή και ελπιδοφόρα γιορτή του χρόνου και μικροί-μεγάλοι έχουν κάθε δικαίωμα να τη γιορτάσουν με “καλά” ρούχα και ωραίο χαμόγελο.

Ακριβώς αυτή είναι η κατάλληλη εποχή και για μια γυναίκα για να αποβάλλει, κυρίως, την κουραστική καθημερινότητα και να αναδείξει τη θηλυκότητά της, τη φινέτσα και τη λάμψη της.

Η γυναίκα είναι πιο φιλάρεσκη μάλλον, πιο κοντά στην περιποίηση του σώματος και της εμφάνισής της απ’ ό,τι ο άνδρας. Γι’ αυτό και προσέχει με περισσότερη επιμέλεια το στιλ και την ανάδειξη της θηλυκότητά της. Ωστόσο, η απαιτητική και πολυέξοδη καθημερινότητα, ιδιαίτερα εν καιρώ κρίσης, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να της στερήσει τη χαρά του εκλεπτυσμένου στιλ και του κομψού ντυσίματος.

Little-black-dressΣτο κόκκινο της φωτιάς ή στο χρυσό της πολυτέλειας

Ιδανική λύση για μια επίσημη εμφάνιση, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, είναι να αναμείξετε τα ρούχα που έχετε ήδη στην ντουλάπα της, με ένα και μόνο καινούριο κομμάτι.

Αν δηλαδή διαθέτετε μια μαύρη κομψή pencil φούστα ή ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, μπορείτε να αγοράσετε μια σέξι λεοπάρ μπλούζα, μια εντυπωσιακή μπλούζα στο κόκκινο της φωτιάς ή στο χρυσό της πολυτέλειας.

Συνδυάστε τις κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες σας κι ένα κόκκινο κραγιόν για να απογειώσετε το προσωπικό σας “ύφος”.

Τα μαγαζιά με τις επονομαζόμενες high street μάρκες, όπως τα Zara, Bershka, Pull and Bear, θα σας γλιτώσουν από το να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Με έξυπνες αγορές μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας “οπλοστάσιο” και να ξεχωρίσετε στις γιορτές.

Επενδύστε λοιπόν σε ένα κλασικό μαύρο φόρεμα (little black dress) που θα βρείτε σε ποικίλα υφάσματα, όπως βελούδο, μεταξωτό, με πούλιες ή με λεπτομέρειες από δαντέλα και αναδείξτε τα δυνατά σας σημεία.

Chryssa_960Ένα εντυπωσιακό κόσμημα και το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια, που υπάρχει ήδη στην γκαρνταρόμπα σας, θα σας βγάλει από τα περιττά έξοδα. Να είστε σίγουρες ότι ακόμα και με ελάχιστα χρήματα θα αποπνέετε την πολυτέλεια και την κομψότητα που επιθυμείτε.

Κι επειδή στις γιορτές των Χριστουγέννων έχετε πολλές υποχρεώσεις και θέλετε να αγοράσετε πιθανώς πολλά δώρα για τους αγαπημένους σας και για τον εαυτό σας, μια οικονομική λύση θα ήταν να κάνετε τις αγορές σας σε καταστήματα stock και outlets, όπως στο Factory Outlet που βρίσκεται στο Νέο Φάληρο και στο Factory Outlet στην περιοχή του αεροδρομίου.

Η μεγάλη ποικιλία σε επώνυμες μάρκες ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σύνολο που ταιριάζει για να παρευρεθείτε σε ένα εορταστικό δείπνο, στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Koketna-2-622x259.gpegΔώστε έμφαση σε ένα διαχρονικό πανωφόρι, ένα μοντέρνο ζευγάρι παπούτσια και μερικά φανταχτερά αξεσουάρ που θα ανανεώσουν ακόμα και ένα περσινό σας σύνολο.

Γενικά, κρατήστε το σύνολό σας όσο μπορείτε στο μονόχρωμο και σε απλές γραμμές, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν θα πέσετε ποτέ σε στυλιστικά ατοπήματα. Η μόδα, άλλωστε, ανακυκλώνεται και επαναφέρει παλιά στοιχεία στο προσκήνιο με μικρές πινελιές ανανέωσης όσον αφορά στις γραμμές και τα υφάσματα.

Για να ολοκληρώσετε την πιο λαμπερή σας εμφάνιση, φορέστε την αυτοπεποίθησή σας και το πιο γιορτινό σας χαμόγελο και θυμηθείτε ότι η πραγματική ομορφιά είναι μέσα σας και αυτή δεν αγοράζεται με χρήματα…

 

- Διαφήμιση -