- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

της Professional Fitness Trainer Σοφίας Αμούντζια

Για το κορμί της Jennifer Aniston έχουν ακουστεί πολλά. “Το απόλυτο σώμα” λένε και δεν έχουν άδικο, αφού η όψη τού σφριγηλού και σμιλεμένου κορμιού της στο κόκκινο χαλί ανατριχιάζει…
Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, το τόσο εντυπωσιακό της σώμα δεν είναι αποτέλεσμα χαλαρής και περιστασιακής γυμναστικής. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι το μυστικό για ένα υπέροχο σώμα είναι να θέτεις μικρούς και εφικτούς στόχους, τους οποίους υλοποιείς με συνέπεια, κάνοντας γυμναστική τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.

Για καύση του λίπους, ενδυνάμωση και ισχυρό μυοσκελετικό σύστημα η Aniston συνδυάζει το τρέξιμο ή το ελλειπτικό με αερόβια άσκηση, καθίσματα, προβολές και μερικά βαράκια. Επίσης, το εβδομαδιαίο της πρόγραμμα περιλαμβάνει Pilates και Yoga, για να επιτύχει την απόλυτη σύσφιξη και ευλυγισία. Μάλιστα, τα μαθήματα Yoga, τα οποία παρακολουθεί εντατικά εδώ και έξι χρόνια, έχει δηλώσει ότι δεν σκέφτεται να τα σταματήσει ποτέ, καθώς με αυτά πετυχαίνει τη σωματική και πνευματική της ισορροπία.
Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Έξτερ, οι τεχνικές χαλάρωσης της Yoga μπορούν ακόμη και να αμβλύνουν και τις καρδιαγγειακές διαταραχές.

jennifer aniston work out

Η γνωστή ηθοποιός συμβουλεύει όλες τις γυναίκες, οι οποίες θέλουν να «χτίσουν» γυμνασμένο σώμα, να προσέχουν τις διατροφικές τους συνήθειες, καθώς η ποιότητα της διατροφής το επηρεάζει άμεσα. Τα πράσινα λαχανικά, ο σολομός, τα όσπρια και η θρεπτική κινόα έχουν εξέχουσα θέση στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής της, επειδή βοηθούν στον έλεγχο του βάρους και προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη του οργανισμού. Το φολικό οξύ, το οποίο περιέχεται σε μεγάλες ποσότητες σε αυτές τις τροφές, καλύπτει απόλυτα όλες τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού για ενέργεια.

Ευχαριστηθείτε το αγαπημένο σας φαγητό μια φορά την εβδομάδα χωρίς ενδοιασμούς και ενοχές, συμβουλεύει η Aniston. Την επόμενη μέρα όμως, δώστε ραντεβού με τον εαυτό σας στο γυμναστήριο για να κάψετε το λίπος και να αποκτήσετε τους θαυμαστούς κοιλιακούς που επιθυμείτε.

Βρίσκοντας το είδος άσκησης που σας ταιριάζει και σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, μπορείτε να επιτύχετε ένα καλλίγραμμο, λαμπερό σώμα, το οποίο θα σας κάνει να μοιάζετε σαν σταρ της μεγάλης οθόνης.

- Διαφήμιση -