- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες και όμορφες τραγουδίστριες στο εξωτερικό, η οποία μπορεί να διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της αλλά διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στο χώρο του θεάματος.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την Beyonce, η οποία ως γνήσια performer προσέχει τη γραμμή της με εντατική γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή.

Για το πιο δυνατό της σημείο, τους γλουτούς της, η διάσημη σταρ φροντίζει καθημερινά να αφιερώνει τουλάχιστον 30 λεπτά άσκησης κάνοντας καθίσματα και προβολές, ασκήσεις οι οποίες ενεργοποιούν ταυτόχρονα όλους τους μύες των ποδιών και τους γυμνάζουν ομοιόμορφα. Επιπλέον για να διατηρήσει την επίπεδη καλογυμνασμένη κοιλιά της κάνει πολλούς κοιλιακούς και yoga μια φορά την εβδομάδα.

Η πληθωρική τραγουδίστρια της ποπ σκηνής ακολουθεί επίσης ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο περιέχει πρωινό τρέξιμο, ποδήλατο, μαθήματα χορού και βάρη, έτσι ώστε να διατηρεί σφριγηλό και σμιλεμένο όλο το κορμί της.

body b2

Το τέλειο σώμα, σαν της Beyonce, μπορεί να διατηρηθεί και με συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα πλούσιο σε τροφές, οι οποίες θα παρέχουν στον οργανισμό τις απαραίτητες πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες, τις θρεπτικές ουσίες και την ενέργεια στον οργανισμό.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της ακολουθούν μια χορτοφαγική δίαιτα, η οποία δεν περιέχει γλουτένη, σόγια και γαλακτοκομικά είδη. Ωστόσο το  συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής αφυπνίζει το μεταβολισμό και παρέχει περισσότερη ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει ζυμαρικά, ξηρούς καρπούς, λαχανικά και όσπρια τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες του οργανισμού της.

Πάντως η Beyonce έχει πει δημοσίως ότι τουλάχιστον μια μέρα την εβδομάδα, συνήθως της Κυριακή, καταναλώνει το φαγητό της αρεσκείας της ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθεί.

Για υγιή οργανισμό και γυμνασμένο σώμα, μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε το πρόγραμμα της καλογυμνασμένης σταρ.

- Διαφήμιση -