- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Η ανοιξιάτικη φύση και ο ζεστός ήλιος ανεβάζουν τη διάθεση κάνοντας σχεδόν αναγκαία την κάθοδο στην παραλιακή και τη «νυχτερινή εξόρμηση» στα μεγάλα κλαμπ και τις πίστες που έχουν ήδη φορέσει τα καλοκαιρινά τους για να υποδεχθούν τους θαμώνες.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι ιδιαίτερα φέτος έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η νυχτερινή διασκέδαση στην παραλιακή, οι επιλογές είναι ποικίλες και για όλα τα γούστα.

Ήδη την προηγούμενη Παρασκευή στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 5, ο κόσμος που συνωστίσθηκε εντός και εκτός του «Fantasia Live» ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο αγαπημένος ανερχόμενος καλλιτέχνης, Παντελής Παντελίδης με την «εκρηκτική» τραγουδίστρια της ποπ μουσικής Ελένη Φουρέιρα ανέλαβαν στο «Fantasia Live» την καλοκαιρινή διασκέδαση της Αθήνας. Και οι δύο με το υπέροχο μουσικό τους πρόγραμμα και την εμφάνισή τους στη σκηνή υπόσχονται αξέχαστα καλοκαιρινά βράδια στην παραλία. Το μουσικό σχήμα συμπληρώνει και το συγκρότημα «Μέλισσες», το οποίο ξεσηκώνει το πλήθος με γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

melissses

 

Δίπλα στη θάλασσα, πάνω στην παραλιακή βρίσκεται και μια άλλη μεγάλη πίστα της πρωτεύουσας, η «Θέα». Το μουσικό ταξίδι ξεκινάει κάθε Παρασκευή και Σάββατο με οδηγούς τη Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο, δύο από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι φωνές τους ενώνονται αρμονικά, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που στιγματίζει τη αθηναϊκή νυχτερινή ζωή το φετινό καλοκαίρι.

Στη Λεωφόρο Πωσειδώνος από Παρασκευή μέχρι Κυριακή οι θαμώνες του «Posidonio» στη Γλυφάδα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε έναν καλοκαιρινά διαμορφωμένο χώρο, την ερωτική φωνή του Γιάννη Πλούταρχου. Ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας, επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια στο χώρο όπου πρωτοτραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες. Οι μουσικές βραδιές στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής φέρουν επίσης την υπογραφή του Κώστα Μαρτάκη, της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου, των Boys and Noise και της Josephine, αναμιγνύοντας αρμονικά το λαϊκό με το πιο σύγχρονο στοιχείο.

posidonio

Τη «φιλοξενία» των θαμώνων του «Frangelico» (Λεωφόρος Ποσειδώνος 35) έχουν αναλάβει για το φετινό καλοκαίρι ο Χρήστος Χολίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης, οι οποίοι συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη περσινή τους συνεργασία. Οι λαϊκές νότες και το κέφι πλημμυρίζουν το μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, που κάνει την εμφάνισή του ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος.

Τέλος, μια άκρως ξεχωριστή αλλά δελεαστική πρόταση κάνει φέτος το «Ακρωτήρι Club» (Βασιλέως Γεωργίου Β5- Παραλία Αγίου Κοσμά), το πιο καλοκαιρινό στέκι της νυχτερινής διασκέδασης. Το μαγαζί φέτος υποδέχεται τον Νίκο Βέρτη με τη μαγευτική του φωνή, ο οποίος θα εμφανίζεται ζωντανά κάθε Σάββατο και Κυριακή. Σε έναν χώρο εντυπωσιακό, άκρως καλοκαιρινό, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για την καλοκαιρινή διασκέδαση των Αθηναίων, ο αγαπημένος τραγουδιστής θα τραγουδήσει παλιές αλλά και νέες επιτυχίες.

vertis

- Διαφήμιση -