- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκεται ένα «μαργαριτάρι» της αττικής ακτογραμμής. H οργανωμένη παραλία της Ακτής Βουλιαγμένης, η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Αθηναίων, θα αποτελέσει κι αυτή την ανοιξιάτικη και θερινή περίοδο μια όαση δροσιάς και ξεκούρασης.

Η Ακτή Βουλιαγμένης αποτελεί πόλο έλξης για τους απανταχού λουόμενους χάρη στη χρυσαφένια αμμουδιά της, που «βυθίζεται» στα καταγάλανα νερά της θάλασσας αλλά και εξαιτίας των άψογων παροχών που προσφέρει.

akti4

Το Attica Coast επικοινώνησε με τη διαχειρίστρια της Ακτής Βουλιαγμένης, κα Χιώτη για να πληροφορηθεί σε τι στάδιο προετοιμασίας και ετοιμότητας βρίσκεται.

Η κα Χιώρη επιβεβαίωσε ότι όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους λάτρεις της θάλασσας από την 1η Μαΐου.

«Ήδη από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας μας, παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση των επισκεπτών και μάλιστα είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή καλοκαιρινή περίοδο», μας είπε χαρακτηριστικά στην αρχή τη συζήτησή μας.

Από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ οι λουόμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη θάλασσα και τις πλούσιες παροχές της Ακτής Βουλιαγμένης. Περίπου 1.200 ξαπλώστρες και 500 ομπρέλες βρίσκονται σε «ετοιμότητα» για να ξεκουράσουν τους επισκέπτες από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, ενώ οι ναυαγοσώστες βρίσκονται πάντα σε επιφυλακή.

Η Ακτή Βουλιαγμένης παρέχει και ιατρική περίθαλψη, ενώ για δραστηριότητες διατίθενται παιδική χαρά, γήπεδα τένις – μπάσκετ – βόλεϊ, αποδυτήρια, χώροι WC, ντουζιέρες και δωρεάν πάρκινγκ, που κάνουν πιο εύκολη και διασκεδαστική την εξόρμηση στη θάλασσα. Η υποδομή της Ακτής εξυπηρετεί άτομα με ΑΜΕΑ, παρέχεται δε free wi-fi internet.

 

akti1

Όσον αφορά το κόστος για την είσοδο στην Ακτή Βουλιαγμένης, η κα Χιώτη μας ενημέρωσε ότι παραμένει χαμηλό για πέμπτη συνεχή χρονιά. Το κανονικό εισιτήριο της εισόδου έχει διαμορφωθεί στα 4 ευρώ και στα 3 ευρώ για τους μαθητές γυμνασίου- λυκείου, τους ανέργους, τους πολύτεκνους και τα άτομα άνω των 65.

Ειδική τιμή, ισχύει για τους δημότες του Δήμου 3 Βήτα και για τα μέλη του Σ.Α.Α.Β, οι οποίοι καλούνται να καταβάλουν 1,5 ευρώ για την είσοδο τις καθημερινές και 2 ευρώ για το Σαββατοκύριακο. Τα ΑΜΕΑ και τα παιδιά κάτω των 6 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο, όπως τόνισε η κα Χιώτη. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, ότι η χρήση της ομπρέλας και των ξαπλώστρων δεν χρεώνεται επιπλέον, όπως συμβαίνει σε άλλες παραλίες της Αττικής.

«Η κίνηση σταδιακά αυξάνεται με αποκορύφωμα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, όταν οι λουόμενοι πλημμυρίζουν κυριολεκτικά την Ακτή Βουλιαγμένης», κατέληξε η κα Χιώτη.

akti2

 

 

- Διαφήμιση -