- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το Athens Food Festival άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε το κοινό σε μια εκδήλωση που από την πρώτη κιόλας μέρα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Με βασικά συστατικά την αγάπη για την ελληνική κουζίνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μύρισε Ελλάδα από τους 200 μικροπαραγωγούς από όλες τις περιφέριες της χώρας που μοιράστηκαν το μεράκι τους με το αθηναϊκό κοινό.

1
Από την πρώτη κιόλας στιγμή, με την είσοδό του στον χώρο, ο επισκέπτης βιώνει μια αξέχαστη εμπειρία χάρη στη διακόσμηση του χώρου, που μετατρέπει το ΣΕΦ σε ένα γραφικό παραδοσιακό χωριό.

3Στο Φεστιβάλ εκτίθενται περισσότερα από 500 διαφορετικά είδη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, συνταγές και μυστικά μαγειρικής απ’ όλη τη χώρα, γαστρονομικές παρουσιάσεις από καταξιωμένους Έλληνες μάγειρες και γευσιγνώστες, μέσα στην πιο «ελληνική» ατμόσφαιρα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί.

4

Όλα τα προϊόντα του Athens Food Festival διατίθενται προς πώληση σε τιμές παραγωγού, επιτρέποντας στο ευρύ κοινό να προμηθευτεί εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, ελιές, κρασιά, μαρμελάδες, αποστάγματα, τυροκομικά, μελισσοκομικά, οπωροκηπευτικά, βότανα, αλλαντικά, ζυμαρικά, αλιεύματα, αρτοσκευάσματα και άλευρα.

2Από την έκθεση δεν λείπουν  οι γαστρονομικές επιδείξεις, που περιλαμβάνουν παρουσιάσεις γαστρονομικών γεύσεων και προορισμών με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και οργανώσεων απ’ όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί γνωρίσει τον τρόπο παραγωγής εκλεκτών ελληνικών προϊόντων. Ξεχωριστή θέση  κατέχει το παραδοσιακό ελαιοτριβείο  που παράγει αγνό παρθένο ελαιόλαδο από όλες τις ποικιλίες ελαιολάδου της Ελλάδας.

To Φεστιβάλ θα υποδέχεται το αθηναϊκό κοινό έως και σήμερα Κυριακή στις 9 μ.μ.

 

 

- Διαφήμιση -