- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Όταν η μόδα και το φαγητό συναντώνται ξανά στους δρόμους της Γλυφάδας τότε συμβαίνει το Shop&Taste 2, μια εκδήλωση που πλημμυρίζει την παραλία με εντυπωσιακές γεύσεις και ρούχα με την υπογραφή της ποιότητας και του καλού γούστου των σύγχρονων εταιρειών της βιομηχανίας της μόδας.

Έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του Shop&Taste στη Γλυφάδα που έδωσε κίνητρο στους καταναλωτές να κυκλοφορήσουν περισσότερο στην αγορά δημιουργήθηκε η ανάγκη τόσο από τους καταστηματάρχες όσο και από τους καταναλωτές να επαναληφθεί η ίδια δράση και τη φετινή χρονιά.

shop taste2

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 28 από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά καταστήματα της περιοχής με προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, οπτικά, είδη περιποίησης και αξεσουάρ σε συνεργασία με διάφορους χώρους εστίασης θα δημιουργήσουν μια βραδιά γεμάτη μόδα, άφθονο φαγητό και πολύ μουσική.

Ορισμένες από τις εταιρείες οι οποίες θα συμμετάσχουν στο event είναι το γνωστό κατάστημα με είδη σπορ ένδυσης και μαγιό Sugarfree, το κατάστημα μοντέρνων αθλητικών ειδών Sport café, το κατάστημα καλλυντικών Sephora, το κατάστημα παιδικής υπόδησης Dee es, το κομμωτήριο Gino hair & more καθώς και πολλά άλλα. Παράλληλα με τη βόλτα και τα ψώνια στα μαγαζιά σας θα έχετε την ευκαιρία ως πελάτες να δοκιμάσετε πρωτότυπα σνακ, κοκτέιλ ποτά και frozen yoghurt από τα  ΚΡΙ-ΚΡΙ, το Opus, το New York Donuts, Living & το Speak Easy κ.ά.

shop taste

Ωστόσο το φετινό Shop&Taste έχει διττό σκοπό: να ενισχύσει την αγοραστική κίνηση στη Γλυφάδα αλλά και να αφυπνίσει το αίσθημα της φιλανθρωπίας στο κοινό. Σε 6 επιλεγμένα σημεία οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν είδη ρουχισμού και τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας» και θα μοιραστούν στους άπορους δημότες της πόλης.

- Διαφήμιση -