- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 10 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 10 Λεπτά

Όταν η εξόρμηση στη θάλασσα έχει χαρακτήρα εκδρομής και “απόδρασης” από την πραγματικότητα, τότε πραγματικά το άνετο, περιποιημένο περιβάλλον διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Στην παραλιακή Αττική υπάρχουν πολλές παραλίες για να επιλέξετε να κάνετε ξεκούραστα τα καλοκαιρινά σας μπάνια και παράλληλα να απολαύσετε όλες τις ανέσεις. 

Ακτή του Ήλιου Άλιμος

Στην Ακτή του Ήλιου όλοι οι λουόμενοι έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε μία από τις παραλίες με τα πιο καθαρά νερά και ταυτόχρονα να απολαύσουν όλα τα προνόμια που τους προσφέρει ο οργανωμένος χώρος. Τα δύο beach bar –Bolivar και Loca – που βρίσκονται εκεί προσφέρουν τις αναπαυτικές ξαπλώστρες τους και παγωμένα ροφήματα για να σας δροσίσουν από τα «καυτά» προβλήματα της καθημερινότητας. Φυσικά μεταξύ άλλων στην πλαζ θα βρείτε χώρους εστίασης, εκδηλώσεων και αναψυχής που θα κάνουν την εξόρμησή σας στην παραλία ακόμα πιο περιπετειώδη. Από τις 8:00 το πρωί έως το βράδυ η Ακτή του Ήλιου είναι ανοικτή προς το κοινό με είσοδο 5 ευρώ για όλους τους ενήλικες. Τα παιδιά και οι ενήλικες άνω των 65 πληρώνουν εισιτήριο 3 ευρώ. Οι ξαπλώστρες τις καθημερινές δεν χρεώνονται ενώ το Σαββατοκύριακο κοστίζουν 3ευρώ. Για τους Δημότες ισχύει: Δευτ.-Παρ. 2 ευρώ

bolivar akti iliou

South Coast Ά Πλαζ Βούλας

Και παγωμένος καφές και relaxing ξαπλώστρες και water sports για τους πιο τολμηρούς και φυσικά η πιο όμορφη χρυσαφένια άμμος για να παίζετε με ευκολία τις ρακέτες σας. Όλα αυτές οι παροχές φιλοξενούνται στην παραλία South Coast στην Ά Πλαζ Βούλας με γενική είσοδο 4 ευρώ για τις καθημερινές και 5 για τα Σαββατοκύριακα. Και επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη στην συγκεκριμένη παραλία θα βρείτε εγγυημένα τα γευστικά πιάτα που ονειρεύεστε στο pool side εστιατόριο των εγκαταστάσεων. Ακόμα και για εσάς που εκτός από ξαπλώστρα και ομπρέλα αναζητάτε το επόμενο γευστικό κοκτέιλ παρέα με δυνατή μουσική αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός. Ουσιαστικά αποτελεί έναν πολυχώρο διασκέδασης πλάι στο κύμα, μια ανάσα από το κέντρο της πόλης.

s beach

 

Yabanaki Βάρκιζα

Ya… banaki στην Βάρκιζα φορέστε μόνο το αντηλιακό και την καλή σας διάθεση και για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν οι άνθρωποι που θα σας προσφέρουν τα δροσιστικά ροφήματα της αρεσκείας σας. Η παραλία που βρίσκεται στην πλαζ της Βάρκιζας συνδυάζει την ξεκούραση με τη διασκέδαση σε έναν χώρο με κρεβάτια και ευρύχωρες ξαπλώστρες, θαλάσσια σπορ, events και άλλες δραστηριότητες. Αν σκοπεύετε να φτάσετε εκεί με το αυτοκίνητό σας μην ανησυχείτε καθόλου για το αιώνιο πρόβλημα του παρκινγκ. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει χώρος στάθμευσης που μπορεί να εξυπηρετήσεις όλους τους λουόμενους. Όσον αφορά το εισιτήριο, έχει διαμορφωθεί στα 5 ευρώ για τις καθημερινές και στα 6 ευρώ για το Σαββατοκύριακο και τις αργίες. Επίσης όσες ομάδες δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο μπορούν να μπουν στην πλαζ καταβάλλοντας μόνο 3,5 ευρώ.

yabanaki

Grand Beach Λαγονήσι

Στην συγκεκριμένη πλαζ η οργάνωση συναντάει την πολυτέλεια και η φυσική ομορφιά απογειώνεται. Το εντυπωσιακό παραθαλάσσιο τοπίο δεν είναι ο μοναδικός  λόγος που η πλαζ Grand Beach Λαγονήσι κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες πλαζ της Αττικής. Μπροστά από την ομώνυμη ξενοδοχειακή μονάδα που απλώνεται η απέραντη θάλασσα υπάρχουν μια πλειάδα από θαλάσσια σπορ –θαλάσσιο σκι, wakeboard –, γήπεδα τένις και beach volley, beach bar, πισίνα και εστιατόρια. Το κολύμπι, η ηλιοθεραπεία και η ξεκούραση στις υπερσύγχρονες ξαπλώστρες αποκτάει μια δόση πολυτέλειας και χλιδής. Αν και το εισιτήριο για την είσοδο στην πλαζ είναι κάπως ακριβό (8 ευρώ τις καθημερινές) αξίζει να ζήσετε αυτήν την εμπειρία έστω μία φορά.

Grand Beach Λαγονήσι

Αστέρας Γλυφάδας

Ο Αστέρας Γλυφάδας είναι το… αστέρι της περιοχής, καθώς εδώ και αρκετές δεκαετίες αποτελεί πόλο έλξης των απανταχού λουόμενων που θέλουν να απολαύσουν το κοκτέιλ τους πάνω στο κύμα. Το Balux the House Project, το Akanthus και τα υπόλοιπα beach bar που απλώνονται κατά μήκος της αμμουδιάς έχουν να προσφέρουν παγωμένα καλοκαιρινά ροφήματα και εκρηκτικά κοκτέιλ μετατρέποντας την εξόρμηση στη θάλασσα σε βραδινή έξοδο. Τις καθημερινές οι επισκέπτες πληρώνουν είσοδο 4 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα 6 ευρώ και έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ομπρέλα, ξαπλώστρα, το ντουζ και τα αποδυτήρια. Για τους δημότες και τα παιδιά ισχύουν οι μειωμένες τιμές.

asteras glyfadas

Ακτή Βουλιαγμένης

Αμμουδερή, οργανωμένη και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο και τις παραλιακές περιοχές της πρωτεύουσας, η πλαζ Ακτή Βουλιαγμένης είναι εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητή στους Αθηναίους. Εκτός από το προνόμιο να περιτριγυρίζεται από πράσινη έκταση η παραλία διαθέτει όλες τις ανέσεις για όσους αγαπούν το ξεκούραστο, ξέγνοιαστο μπάνιο στη θάλασσα. Οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες, οι ντουζιέρες, η δυνατότητα θαλάσσιων σπορ αλλά και οι χώροι εστίασης είναι μερικές μόνο από τις πλούσιες παροχές της Ακτής Βουλιαγμένης.  Το αντίτιμο για την είσοδο στην κοσμοπολίτικη παραλία είναι 4 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

A. Vouliagmenis

Αστέρας Βουλιαγμένης

Αναμφισβήτητα η παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χρόνο καθώς έχει φιλοξενήσει την αφρόκρεμα της εγχώριας και της ξένης showbiz, με αποτέλεσμα να φέρει ένα «βαρύ» όνομα ανάμεσα στις υπόλοιπες παραλίες της Αττικής ακτογραμμής. Στο εντυπωσιακό και πολυτελές περιβάλλον που έχει χωρητικότητα 1.000 ατόμων μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως θαλάσσια σπορ, ξαπλώστρες, πρωτότυπα γαστρονομικά πιάτα, events και συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου η τιμή της εισόδου διαμορφώνεται στα 13 ευρώ για τους ενήλικες και 7 ευρώ για τα παιδιά.

- Διαφήμιση -