- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το πρόσφατο κύμα καύσωνα και η καλοκαιρινή πλέον η καθημερινή πλέον ζέστη, καθιστά και πάλι επίκαιρο το θέμα της ενυδάτωσης.
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει τη φράση «θα πρέπει να πίνετε πολλά υγρά» ξανά και ξανά! Καλό είναι να πίνετε πιο πολλά, τώρα που ο καιρός είναι ζεστός και κυρίως, να ενυδατώνετε το σώμα σας με τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα. Μην αφήνετε το δέρμα σας απροστάτευτο!

Η ενυδάτωση είναι βασικός εχθρός των ρυτίδων και του ξηρού δέρματος. Βοηθάει σημαντικά ώστε η επιδερμίδα σας να δείχνει ελαστική και λαμπερή, ενώ παράλληλα, αναζωογονεί τα κύτταρα του οργανισμού.

enida
Σημαντικό είναι να γνωρίζετε πως ενυδάτωση δεν επιτυγχάνεται μόνο με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού σε ημερήσια βάση. Φρούτα και λαχανικά μπορούν εξίσου, να προσφέρουν στον οργανισμό, την ενυδάτωση που αυτό χρειάζεται.
Καρπούζια, σταφύλια, αγγούρια, πεπόνια, κολοκύθια, λεμόνια και πράσινα φυλλώδη λαχανικά περιέχουν μεγάλες ποσότητες νερού και γι” αυτό, χρειάζεται να καταναλώνονται συχνά, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που ο οργανισμός ταλαιπωρείται από τη ζέστη και την υγρασία.

enid2
Ενυδατικές κρέμες προσώπου και αντηλιακά κρίνονται απαραίτητα αλλά η χρήση τους θα πρέπει, οπωσδήποτε, να συνδυάζεται με σωστή διατροφή και πολύ νερό.
Με ισορροπημένη διατροφή και κατανάλωση τροφών με μεγάλη περιεκτικότητα νερού, θα μπορέσετε να διατηρήσετε σε άριστα επίπεδα τα υγρά του οργανισμού σας και να ενυδατώσετε το σώμα σας, ώστε να δείχνετε νέοι και όμορφοι.

- Διαφήμιση -