- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των πιο ευπαθών δημοτών του, ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει να στηρίζει τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Σε αυτές είναι ήδη εγγεγραμμένες 656 οικογένειες που αριθμούν συνολικά 1.392 μέλη, εκ των οποίων 145 σιτίζονται καθημερινά με μερίδες μαγειρεμένου φαγητού. Πρόκειται κυρίως για συμπολίτες μας που λόγω της οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Η δημοτική αρχή από την Τρίτη 14 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου θα διανείμει σε αυτόν τον κόσμο τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα αγαθά, που συγκεντρώνονται από ανώνυμες προσφορές πολιτών και επιχειρήσεων και από αγορές προϊόντων από τον ίδιο τον Δήμο Γλυφάδας.

Θα 1150 κιλά χοιρινό κρέας, 1050 λίτρα λάδι και 5 τόνοι τρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, τοματοχυμός, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, κονσέρβες, φρυγανιές).

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, να έχουμε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις αρωγούς στο έργο μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας και πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις, μπορεί να απευθύνεται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (Μυστρά 1, 2109608973).

- Διαφήμιση -