- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το Viber ξεκίνησε σταδιακά να διαθέτει ένα update για τις iOS και Android εφαρμογές του, φέρνοντας καινούργια χαρακτηριστικά τα οποία, σύμφωνα με τον head of product της εταιρίας, Ofir Eyal, βασίζονται στο feedback των χρηστών, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Digital Life (www.digitallife.gr)

 

Με ένα ανανεωμένο interface για τις βιντεοκλήσεις και με τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οι χρήστες κλήση από αρκετά σημεία μέσα από την εφαρμογή, το Viber προσπαθεί να κάνει την χρήση του ευκολότερη. Επιπλέον, βελτιώθηκε η ποιότητα τόσο των βιντεοκλήσεων όσο και των απλών τηλεφωνικών, για να μπορούν όλοι οι χρήστες να απολαμβάνουν την εφαρογή καθώς, δεν διαθέτουν όλοι υψηλής ταχύτητας δίκτυα. Έτσι, σύμφωνα με το Viber, θα απαιτούνται 84kb/λεπτό για να πραγματοποιηθεί μια τηλεφωνική κλήση σε δίκτυο 2G.

Στις προσθήκες συγκαταλέγονται επίσης η κοινοποίηση επαφής ως Viber μήνυμα και η επικόλληση συνδέσμου (link) μέσα στο chat με την προεπισκόπηση του περιεχομένου του με image preview, καθώς και η προσθήκη κινούμενων stickers.

- Διαφήμιση -