- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Οι τάσεις για τα πανωφόρια και παλτo Χειμωνας 2016 επικεντρώνονται σε πιο μακριές και oversized ή ίσιες γραμμές. Αν πρέπει να τα χαρακτηρίσουμε με λεπτομέρεια τότε στα υλικά θα μιλήσουμε για γούνες, καστόρι, βελούδο, μαλλί και κρόσια ενώ σε χρώματα επικράτησαν τα neutrals, camel, leopard prints και plaid patterns.
Φυσικά στις πασαρέλες είδαμε όλες τις επιλογές.

Retro Coats
Κάτι από κλασικές εποχές μας θυμίζουν αυτά τα πανοφώρια retro του Χειμώνα 2016. Τα retro coats είναι από τα πιο chic της σεζόν και έγιναν ανάρπαστα από τον Οίκο MAX MARA, όπου η πηγή έμπνευσης γι αυτά τα πανωφόρια είναι η Marilyn Monroe σε μια κλασική φωτογράφησή της στην παραλία από τον George Barris, το 1962. Επίσης, ο οίκος Miu Miu μας παρουσιάζει άλλη μια chic εκδοχή των 60’s ρετρό που επικρατεί σε ολόκληρη την collection του.

παλτο φθινοπωρο  χειμωνας 2016

Duster Coats
Λέγονται dusters γιατί σχεδόν ξεσκονίζουν το πάτωμα. Τα μακρια duster παλτο χειμωνας 2016 κατατάσσονται στις τελευταίες λέξεις της μόδας και μας δίνουν επιλογές για ιδιαίτερους συνδυασμούς και στιλ. Για χωρίς πολύ όγκο σιλουέτες, τα duster παλτο χειμωνας 2016 φορέθηκαν με ζώνες στη μέση.

παλτο χειμωνας 2016

Γούνες
Η γούνα κάνει ένα δυναμικό comeback στα παλτο του χειμωνα 2016 και ενώ είχε ξεκινήσει η τάση της να εμφανίζεται από τον προηγούμενο χειμώνα, τώρα βλέπουμε εντυπωσιακά σχέδια, χρώματα και leopard prints στις γούνες τόσο σε ολόκληρα τα outwears όσο και σε ορισμένα μόνο σημεία όπως τα μανίκια, τα τελειώματα, το γιακά, τις κουκούλες. Αξιοσημείωτα αυτού του τύπου είναι τα πολύ άνετα και ζεστά μπουφάν με φουντωτή γούνα στο τελείωμα της κουκούλας εμπνευσμένα από τη φυλή των Mongolians.

παλτο χειμωνας 2016

παλτο φθινοπωρο  χειμωνας 2016

παλτο φθινοπωρο  χειμωνας 2016

Κάπες
Οι κάπες, που είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε στη μόδα, είναι επίσης δημοφιλής επιλογή για τα πανωφόρια και παλτο χειμωνας 2016. Φορέθηκαν σε πολλά cutwalks και μας εντυπωσίασαν σε κάθε εμφάνιση. Οι επιλογές για τις κάπες σε γραμμές, υφάσματα και χρώματα έχουν τεράστια ποικιλία αυτή τη σεζόν.

Κάπες Χειμώνας 2016

Κάπες Φθινόπωρο Χειμώνας 2016

Δερμάτινα
Η μόδα φέρνει τα δερμάτινα παλτο το Χειμώνα του 2016 σε υπέροχα χρώματα και κομψά σχέδια για να στολίσει τις χειμερινές μας εμφανίσεις με κάτι από hard πολυτέλεια.

παλτο χειμωνας 2016

Μilitary
Γνωστά και αγαπημένα τα κλασικά military τα βλέπουμε και αυτή τη σεζόν σε μικρότερο φάσμα μεν, σε διάφορα μήκη δε!

παλτο χειμωνας 2016

Άλλες επιλογές

παλτο χειμωνας 2016

παλτο χειμωνας 2016

παλτο φθινοπωρο  χειμωνας 2016

Παλτο Χειμωνας 2016

Oversized Παλτό Χειμώνας 2016

palto-xeimwnas-2016 (8)

 

ΠΗΓΗ: www.womanoclick.gr

- Διαφήμιση -