- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Πόσες φορές έχουμε ευχηθεί, όλοι όσοι λατρεύυμε την καλή μπύρα, να βρισκόμασταν σε μια αυθεντική ιρλανδέζικη pub και στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρά της να απολαμβάναμε ένα μεγάλο ποτήρι μπύρα!

Ωστόσο, κι αν δεν μπορούμε, για να υλοποιήσουμε το “όνειρό μας”, να πεταχτούμε μέχρι την Ιρλανδία, μπορούμε να γευτούμε τη γεύση μιας παγωμένης μπύρας σε μια αυθεντική pub στην περιοχή μας. Μια pub  που σε ταξιδεύει, από το 2003, στο μεγάλο νησί της βορειοδυτικής Ευρώπης.

Ο λόγος για τη Molly Malone’s – Irish pub στην περιοχή της Γλυφάδας…

1a

Ο θρύλος λέει πως η Molly Malone’s ήταν μια πανέμορφη νεαρή ιχθυοπώλης αλλά και πλανόδια πόρνη, η οποία μολύνθηκε από  χολέρα κάπου στο Μεσαίωνα. Η τραγική ιστορία της έγινε τόσο συμπαθής στους Ιρλανδούς, που έμελλε να μετατραπεί σε σύμβολο του Δουβλίνου.

Σήμερα, η Molly Malone’s είναι μια αυθεντική ιρλανδέζικη pub που έχει μετατραπεί σε έναν αληθινό παράδεισο για το ανδρικό φύλο. Μπύρες για όλα τα γούστα, μεγάλη ποικιλία Βρετανικών κυρίως φαγητών και πολύ πολύ μπάλα, μέσω δορυφορικής τηλεόρασης.

4a

Ο χώρος παραπέμπει απόλυτα στα πρότυπα που έχουμε στο μυαλό μας για μια αυθεντική pub. Το δέρμα και το ξύλο έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ καθρέπτες, φωτιστικά, ταμπέλες, κάδρα και διάφορα άλλα ακόμα μικροαντικείμενα στολίζουν ευλαβικά το χώρο.

Μπύρες όπως Draught Guinness, Kilkenny, Foster’s, Carlsberg, Maisel Weiss, Pilsner Urquell, Warsteiner, Magners Cider αλλά και πολλές άλλες, γεμίζουν και ξαναγεμίζουν αδιάκοπα τα ποτήρια, ενώ τα σφηνάκια με bourbon (αλλά ιρλανδικά) δύσκολα λείπουν από κάποιο τραπέζι.

8a

Στη Molly Malone’s αξίζει να συνοδεύσετε την μπύρα σας με διάφορες λιχουδιές, όπως Traditional Irish fish pie, Classic tortilla nacho chips, Succulent chicken Goujons, Chef’s meat & cheese board, ενώ δεν λείπουν ούτε οι γλυκές αλχημείες με το cheesecake και το Bombay σοκολάτας να πρωταγωνιστούν.

9a

Στο κατάστημα αυτό θα κάνετε και μια πολύ καλή πρακτική άσκηση στα αγγλικά σας, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού αλλά και των πελατών είναι αγγλόφωνο.

Την pub Molly Malone’s, μπορείτε να τη βρείτε στην Γιαννιτσοπούλου 8 στη Γλυφάδα.

Σπύρος Μάρης

 

 

 

- Διαφήμιση -