- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), συνεχίζει την ανοιχτή επικοινωνία του με τους πολίτες μέσα από τις ανανεωμένες εκδηλώσεις του και υποδέχεται το νέο χρόνο μέσα από εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

 

Παράλληλα το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, προετοιμάζεται για την μεταφορά των δραστηριοτήτων του από το κτίριο της Εσπλανάδας, στο κτίριο που θα στεγάσει μόνιμα το κέντρο ενημέρωσης των επισκεπτών, στο βορειοανατολικό τμήμα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Μέσα από το νέο του χώρο, το Κέντρο Επισκεπτών θα  προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να δει το εργοτάξιο από μία νέα, συναρπαστική οπτική γωνία και να έρθει ακόμα πιο κοντά στο ΚΠΙΣΝ, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του.

 

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ για το Σαββατοκύριακο 16 -17 Ιανουαρίου περιλαμβάνουν:

 

Εργαστήριο για παιδιά: Το θαύμα των χρωμάτων – 16.1.2016,  Ώρα 12.00

Εργαστήριο χορού για μικρούς και μεγάλους: Γνωριμία με το Χορό/ Vol. 2 – 17.1.2016,  Ώρα 12.00

palk1

 

Σημειώνεται ότι, αυτές είναι οι τελευταίες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο σημερινό Κέντρο Επισκεπτών, προτού αυτό μεταφέρει τη λειτουργία του εντός του ΚΠΙΣΝ, στις 5 Φεβρουαρίου.

 

Επισυνάπτονται φωτογραφίες σχετικά με τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται (credits: ΚΠΙΣΝ).

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el.

- Διαφήμιση -