- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Σύμφωνα με τα διεθνή trends θεωρείται το απόλυτα βασικό fashion item που πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα μας, όπως πχ. ένα τζιν ή ένα T-shirt. Ο λόγος για το ασπρο μακρυ πουκαμισο που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις καρδιές των fashion junkies όλου του κόσμου. Καθώς υπάρχει γενικότερα η τάση στην μόδα τα τελευταία χρόνια να επιστρέφουμε στα ‘back to basics’ και να τους δίνουμε ένα φρέσκο αέρα, το άσπρο πουκάμισο είναι χαρακτηριστικό της τάσης αυτής και η αλήθεια είναι πως μας βολεύει κιόλας γιατί εκτός από hot trend είναι η λύση σε κάθε ‘Τι να φορέσω πάλι σήμερα’ μπροστά στην ντουλάπα.

Μερικοί ακόμα από τους λόγους που το αγαπάμε είναι ότι φοριέται όλες τις εποχές με τους ανάλογους συνδυασμούς – με τζιν/ καλσόν/ πουλόβερ/μπότα τον χειμώνα – σκέτο το καλοκαίρι, ότι είναι άνετο, δεν διαγράφει το σώμα και ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με λίγα λόγια το ασπρο μακρυ πουκαμισο είναι πολυεργαλείο! Προσοχή μόνο στο ύφασμα να μην διαφανίζει ώστε να μπορεί να φορεθεί και σκέτο τους καλοκαιρινούς μήνες. Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στο πως μπορείτε να συνδυάσετε το άσπρο μακρύ πουκάμισο και τολμήστε το.

ασπρο-μακρυ-πουκαμισο-womanoclock ασπρο-πουκαμισο-2-womanoclockασπρο-μακρυ-πουκαμισο-3-womanoclockασπρο-μακρυ-πουκαμισο-4-womanoclockασπρο-πουκαμισο-5-womanoclock

ΠΗΓΗ: www.womanoclock.gr
- Διαφήμιση -