- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Τι να ντυθώ τις απόκριες; Η κλασική ερώτηση λίγο πριν την περίοδο του Καρναβαλιού, που εύκολα την κάνεις, δύσκολα όμως την απαντάς! Εν τω μεταξύ δεν είμαστε σε εποχές που θα αγοράσουμε με ευκολία μία στολή, άρα… για άλλη μια χρονιά θα βασιστείς στην προσωπική σου έμπνευση και θα φτιάξεις μόνη σου αποκριατικες στολες 2016 !  Για να μη σπάσεις το κεφάλι σου φέτος, εμείς σου προτείνουμε ιδέες για αποκριατικες στολες 2016 που θα λύσουν… τον αποκριάτικο γρίφο και ταυτόχρονα θα προφυλάξεις την τσέπη σου από περιττές σπατάλες!

1# Χήρα: All time classic στολή. αποκριατικες-στολες-2016-6-womanoclock.gr

Το μόνο που θα χρειαστείς, είναι ένα total black look. Επιβάλλεται να επιλέξεις φόρεμα και φυσικά μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Αν προσθέσεις και πέρλες, ακόμαα καλύτερα. Όσο για την πλερέζα, στο εμπόριο θα βρεις άπειρες στέκες για τα μαλλιά, με ενσωματωμένο βέλο.

Tip: Για να γίνεις λίγο πιο… πικάντικη χήρα,
μπορείς να προσθέσεις στο look σου ζαρτιέρες, ακόμη και καλσόν με αντίστοιχο «εφέ». Οπωσδήποτε θα κάνεις τη διαφορά.

2# Super Woman: αποκριατικες-στολες-2016-12-womanoclock.gr

Συνεχίζουμε με την επόμενη αποκριατική στολή 2016 που είναι η super woman. Αν δεν βρεις το κατάλληλο μπλουζάκι, μπορείς να απευθυνθείς σε καταστήματα που τοποθετούν τις στάμπες της επιλογής σου επάνω σε t – shirts. Το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 10 ευρώ. Όσο για το υπόλοιπο κοστούμι, αρκεί ένα λευκό πουκάμισο μέσα από φούστα γραφείου και φυσικά μαύρες γόβες. Εννοείται ότι θα φορέσεις το t – shirt με το λογότυπο μέσα από το πουκάμισο!

Tip: Για να απογειώσεις τη στολή της Super Woman, πρόσθεσε μαύρα κοκάλινα γυαλιά μυωπίας, τύπου Κλαρκ Κεντ!

3# 80s!!!αποκριατικες-στολες-2016--womanoclock.gr

Ειλικρινά, αυτή η δεκαετία μοιάζει σαν να ήταν κάθε μέρα καρναβάλι! Φούντωσε τα μαλλιά σου με μπόλικη λακ, κάνε το κλασικό κοκοράκι στη φράντζα (πάρε ιδέες από το internet) και βάλε στα μάτια σου αυτές τις χρωματιστές σκιές που δεν τις έχεις ανοίξει ακόμα! Όσο για το outfit… κολάν σε όλα τα χρώματα, αθλητικά παπούτσια και γιλέκο… επιβάλλονται!

4. Υπάρχουν κι άλλες 10ετίες: Εμπνεύσου από το στυλ όποιας εποχής σε εκφράζει και προσπάθησε να το υιοθετήσεις! Δώσε έμφαση σε μαλλιά και μακιγιάζ!

5. Μια περούκα μπορεί να αλλάξει πολλά: Αν δεν έχεις όρεξη να μεταμφιεστείς από πάνω μέχρι κάτω ή δεν είσαι μεγάλη φαν του Καρναβαλιού, με μία περούκα είσαι καλυμμένη. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή η μεταμφίεση δεν έχει συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο θα κάνεις μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Tip: Το ίδιο μπορείς να κάνεις με διάφορα αξεσουάρ για το κεφάλι, όπως είναι τα αφτιά της Minnie Mouse ή τα αφτιά ενός ξωτικού, ακόμη και ένα απλό μαντήλι: Με μια μακριά περούκα, μπαντάνα και smokey eyes, θα είσαι μια πανέμορφη πειρατίνα!

 

 

ΠΗΓΗ:www.womanoclick.gr

- Διαφήμιση -