- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Επί ποδός ο Δήμος και οι δημότες του Αλίμου καθώς το Σάββατο 23 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι ο Δήμαρχος και μέλη της Δημοτικής Αρχής Αλίμου θα βρίσκονται μαζί με πολίτες μπροστά από την κύρια είσοδο της «Ακτής του Ήλιου» προκειμένου:

  • Να ενημερώνουν ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους για το δικαίωμα δωρεάν εισόδου τους στο συγκεκριμένο χώρο,
  • Να διαμαρτυρηθούν συμβολικά για τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση και διαχείριση του παραλιακού μετώπου, με αποκλεισμό του Δήμου.

 

Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Αλίμου ενημερώνει τους πολίτες ότι είναι παράνομη η επιβολή εισιτηρίου που αποφάσισε μονομερώς η «Ακτή του Ήλιου» χωρίς να έχει ακόμα εκδώσει Άδεια Λειτουργίας οργανωμένης ακτής ο Δήμος Αλίμου και καλεί όλους τους πολίτες να εισέρχονται χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο, μέχρι νεότερης ειδοποίησης από το Δήμο.

 

Ολόκληρη η Ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε όλους τους πολίτες ότι η επιβολή εισιτηρίου στην «Ακτή του Ήλιου» από την Πέμπτη 21-4-2016 είναι παράνομη και ως εκ τούτου, καλούνται ΟΛΟΙ οι πολίτες να εισέρχονται στην «Ακτή του Ήλιου» χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο, μέχρι νεότερης ειδοποίησης μας.

Ειδικότερα, η «Ακτή του Ήλιου» δεν έχει λάβει από το Δήμο Αλίμου καμία Άδεια Λειτουργίας της οργανωμένης Ακτής για το έτος 2016 και, κατά συνέπεια, η «Ακτή» δεν νομιμοποιείται να ζητάει και να εισπράττει εισιτήριο κατά την είσοδο οποιουδήποτε πολίτη.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε πολίτης παρεμποδίζεται κατά την είσοδό του στην «Ακτή του Ήλιου» από το προσωπικό της επιχείρησης, παρακαλείται να ειδοποιεί αμέσως την Αστυνομία, καθώς κάθε παρεμπόδιση αποτελεί ποινικό και αστικό αδίκημα εις βάρος του.

Η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για τη χορήγηση Άδειας Λειτουργίας στην «Ακτή του Ήλιου» θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαΐου, οπότε θα υπάρξει νεότερη Ανακοίνωση για το θέμα εκ μέρους του Δήμου.

Η λειτουργία της «Ακτής» διέπεται από μια σειρά νομικών ρυθμίσεων, την παραβίαση των οποίων η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχθεί.

- Διαφήμιση -