Αφού ανακαίνισε το lobby, την πισίνα και αρκετά από τα δωμάτια του, το ξενοδοχείο «Coral» στον Φλοίσβο, η ιστορία του οποίου κρατάει από το 1963, αποκάλυψε, πριν από λίγες μέρες, ένα καινούργιο εστιατόριο στο ισόγειό του.
Το «Corallo Nero» («Μαύρο κοράλλι», δηλαδή ) χαζεύει τους φοίνικες και τα κύματα της περαντζάδας του Παλαιού Φαλήρου.Κινείται σε κλασική ιταλική κατεύθυνση, με το μενού να επιμελείται ο γνωστός Ιταλός σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι και τον μόνιμο συνεργάτη του Δαμιανό να έχει αναλάβει την κουζίνα.
Στο ρεπερτόριό του, vitello tonnato, πίτσες με λεπτή, τραγανή ζύμη, ριζότο με μελάνι σουπιάς και θαλασσινά, καρμπονάρα, φετουτσίνι αλάΜπολονέζ, μοσχαρίσια ταλιάτα, σεμιφρέντο, τιραμισού…
Πηγή: athinorama.gr