- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Μια πρωτοβουλία γεμάτη ευαισθησία έλαβαν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

 

Συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία του μέλους του Δ.Σ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Αντώνη Καλογερόγιαννη με το Σύλλογο Γονέων του ανωτέρω σχολείου, γονείς και μαθητές συνέλεξαν ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα παιδιά, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

 

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε: «Είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, να συλλέξουν ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες, που στηρίζει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. Εκτιμώ βαθύτατα την ενέργεια αυτή, όχι μόνο γιατί θα δώσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας, που περνούν δύσκολα, αλλά γιατί τα παιδιά από μικρή ηλικία, μπαίνουν στη διαδικασία να συμμετέχουν σε πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης για τον διπλανό μας. Θέλω να ευχαριστήσω το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Αντώνη Καλογερόγιαννη, για την επικοινωνία που είχε με το σύλλογο γονέων του ανωτέρω σχολείου, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η αξιέπαινη δράση. Ευελπιστώ η ενέργεια αυτή των παιδιών και των γονέων τους να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».

 

Η Πρόεδρος Δ.Σ. του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά κα Χαρά Χολέβα, τόνισε: «Σαν Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας, συλλέγουμε τρόφιμα, ρούχα και ό,τι άλλο χρειάζεται αρκετά συχνά, κυρίως για να στηρίξουμε τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες του σχολείου μας. Προσπαθούμε πάντα με διακριτικότητα και εχεμύθεια, να υποστηρίξουμε αδύναμες οικογένειες που διαβιούν δύσκολα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί κάθε φορά οι γονείς μαζί με τα παιδιά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Σε ό,τι αφορά στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, υπήρξε μια επικοινωνία με το μέλος του Δ.Σ. κ. Αντώνη Καλογερόγιαννη και συγκεντρώσαμε ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Είναι πολύ θετικό να γνωρίζουμε και εμείς και τα παιδιά, ότι ενισχύουμε συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη».

- Διαφήμιση -