- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Δημοτική Βούληση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα για το Φυσικό Περιβάλλον και τη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου της χώρας μας.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στις 17:30 στο CONGO PALACE HOTEL (Λεωφ. Ποσειδώνος 81Α, Γλυφάδα), στην αίθουσα «KINSHASA».

Επιστήμονες και διακεκριμένοι επαγγελματίες θα ενημερώσουν το κοινό για σημαντικά ζητήματα, όπως το νομικό οπλοστάσιο για την προστασία του περιβάλλοντος, το ρόλο του εθελοντικού κινήματος, τις σύγχρονες προκλήσεις στην προστασία της άγριας ζωής, ενώ ειδική αναφορά θα γίνει για τον φυσικό πλούτο της περιοχής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από περιβαλλοντικούς φορείς και οργανώσεις της χώρας, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά στην ενίσχυση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Επισημαίνεται ότι, η πραγματοποίηση της Ημερίδας μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα – καθώς είχε προγραμματιστεί για την 8η Ιουνίου – , καθώς εκείνη την ημέρα ορίστηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

- Διαφήμιση -