- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τη σφράγιση του καταστήματος «Must Seaside Club» αποφάσισε  ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μετά από έλεγχο που διενήργησε  η Δημοτική Αστυνομία μαζί με κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως το κατάστημα λειτούργησε χωρίς να διαθέτει καμία από τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες (υγειονομικού ενδιαφέροντος, μουσικής και πυρασφάλειας), με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η σφράγιση του.

Η απόφαση σφράγισης κοινοποιήθηκε όπως προβλέπει ο νόμος στους εκπροσώπους της επιχείρησης ενώ παράλληλα έχει αναρτηθεί στο διαύγεια.

Συνεπώς, αφού έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, την Παρασκευή 24 Ιουνίου  στις 20.00μμ, συνεργείο της Δημοτικής Αστυνομίας προχώ στη σφράγιση του καταστήματος.

Για το γεγονός αυτό, ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Έχουμε ηθικό και νομικό χρέος να διαφυλάξουμε την ευταξία και τη νομιμότητα στην πόλη. Η περίοδος που ο κάθε επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή μας επέβαλε τους όρους του πέρασε ανεπίστρεπτι. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος ανεξάρτητα από το πόσο ισχυροί είναι οι προστάτες των επιχειρηματιών της νύχτας μέσα στον κρατικό μηχανισμό αλλά και στο πολιτικό στερέωμα. Η μόνη δική μας υποχρέωση είναι απέναντι στους πολίτες και την πόλη».

 

Διαβάστε την απόφαση εδώ

- Διαφήμιση -