- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το 73% των γυναικών δηλώνει ότι φλερτάρει καθημερινά στις διακοπές, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί – Ένας στους τρεις ερωτηθέντες δηλώνει ότι αισθάνεται έτοιμος να κάνει «βρώμικα» ερωτικά παιχνίδια

Ασυγκράτητο πάθος για σεξ και φλερτ έχουν καλοκαιριάτικα οι Ελβετοί, οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα 1500 ζευγαριών από τις τρεις αυτές χώρες της Ευρώπης, η όρεξη για ερωτικά παιχνίδια δεν πάει διακοπές… αλλά ενισχύεται κατακόρυφα εν μέσω θέρους.

Πρόσφατη έρευνα των ηλεκτρονικών καταστημάτων «Amorelle.de» (πωλούν διαδικτυακά ερωτικά βοηθήματα) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, όσο ανεβαίνει ο υδράργυρος, ενισχύεται η λίμπιντο των ανδρών αλλά των γυναικών.

Για τους Ελβετούς, τους Αυστριακούς και τους Γερμανούς:

– Το καλοκαίρι, το 33% των ερωτηθέντων προτιμάει τους υπαίθριους χώρους για σεξ.
– Τρεις στους δέκα θέλουν την ώρα που έρχονται σε οργασμό να ακούν τους παφλασμούς των κυμάτων.
– Το 73% των γυναικών δηλώνει ότι φλερτάρει καθημερινά στις διακοπές, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.
– Το 56% των γυναικών και το 52% των ανδρών παραδέχεται ότι άρχισε να φλερτάρει κάποιον επίμονα που στη διάρκεια του χειμώνα θα είχε απορρίψει.
– Το 10% έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά one-night stand στη διάρκεια των διακοπών.
– Ένας στους τρεις δηλώνει ότι αισθάνεται έτοιμος να κάνει «βρώμικα» ερωτικά παιχνίδια .
-Το 64% των παραθεριστών επιθυμεί να έχει ερωτικά αξεσουάρ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αναλυτικά: Το 39% θέλει ερωτικά βοηθήματα, το 18% χειροπέδες και λάδι για αισθησιακό μασάζ ενώ το 17% θέλει να βλέπει ερωτικές ταινίες.

- Διαφήμιση -