Το σκηνικό, με τις πολυκαιρισμένες πόρτες και τα παντζούρια από παλιά αθηναϊκά σπίτια στους τοίχους και τις σιδεριές από μπαλκόνια στο ταβάνι είναι καλαίσθητα νεο-νοσταλγικό ενώ ελκυστικός είναι και ο κατάλογος των πιάτων, ο οποίος έχει την επιμέλεια του καταξιωμένου Νίκου Φωτιάδη.
Μετά τους πρώτους μεζέδες διαλέξτε ανάμεσα στην εντυπωσιακή σούβλα (για δύο άτομα ) με το σωστά ψημένο και διακριτικά μαριναρισμένο κρέας σε γενναιόδωρη ποσότητα ή την τσιπούρα, ψημένη σε κρούστα αλατιού. Στις παράπλευρες προτάσεις, επιδόρπια και κρασί, τα πράγματα είναι απλά.