- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Περίπου είκοσι τόνους από τρόφιμα, αλλά και λαμπάδες και άλλα δώρα μοίρασε ο Δήμος Γλυφάδας στους άπορους και φτωχούς συμπολίτες μας, εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα. Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε από τη Μεγάλη Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Πέμπτη από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας, στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών.

trof1

Ειδικότερα, στο Δήμο Γλυφάδας λειτουργεί ένα δίκτυο κοινωνικών δομών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό μαγειρείο (συσσίτιο) και κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο. Στις δομές αυτές είναι εγγεγραμμένες συνολικά 855 οικογένειες που αριθμούν περίπου 2000 μέλη. Πρόκειται κυρίως για συμπολίτες μας που λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

trof2

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετραημέρου (10-13 Απριλίου), ο Δήμος Γλυφάδας, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, διένειμε στους δικαιούχους πολίτες τα ακόλουθα:

 

1980 κιλά αρνί

3750 κιλά πατάτες

1100 λίτρα ελαιόλαδο

2250 τεμάχια ζυμαρικά

1500 τεμάχια όσπρια

1500 τεμάχια ρύζι

900 τεμάχια ζάχαρη

900 τεμάχια αλεύρι

1600 τεμάχια γάλα

2450 τεμάχια ντοματοπελτέ

2450 κονσέρβες

600 κουτιά δημητριακά

200 τεμάχια γλυκίσματα

400 λαμπάδες & πασχαλινά αυγά

 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν ώστε να συγκεντρωθούν τα αγαθά που διανεμήθηκαν, αλλά και τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου για την μεθοδική και συστηματική δουλειά τους. «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας και να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, ειδικά τις άγιες τούτες ημέρες», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

 

«Απλώνουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας πάνω από την πόλη μας και καθημερινά, με τη βοήθεια των εργαζομένων και των εθελοντών, το ενισχύουμε και το επεκτείνουμε», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αργυροπούλου, που ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο, που είναι οι ακόλουθοι:

 

MINERVA MARINE INC

MARINE TRUST LTD

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΓΚΑ

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ

SUPERMARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

MEAT THE BUTCHER IKE

ΖΙΑΠΑΣ ΑΡΤΟΠΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Ok! ANYTIME MARKETS A.E.

ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.

SUPERMARKET ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΕΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΓΑ Α.Ε.

ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «Ο Τάσος»

ΕΤΑΙΡΕΙΑ COCA COLA 3E

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΗΡΗΪΔΕΣ

NEW CULT

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΤΟ ΑΡΓΕΝΟΝ»

HOLY SPIRIT

ΛΙΛΟΣΠΙΤΟ ΒΡΕΦ.ΣΤΑΘΜΟΣ

ROTARACT CLUB ΓΛΥΦΑΔΑΣ

- Διαφήμιση -