- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

 

Σε έκτακτους ψεκασμούς εντός της Γλυφάδας προχωρά η δημοτική αρχή της πόλης, με σκοπό να διαφυλάξει, στο μέτρο του εφικτού, τη δημόσια υγεία, ενώ ήδη έχει προβεί σε άλλες σχετικές ενέργειες. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε σχετικά:

 

«Λόγω της συνέχισης των κινητοποιήσεων, για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία, εκτάκτως ψεκάζουμε με ειδικό υγρό που καταπολεμά τα μικρόβια στα σημεία της Γλυφάδας όπου συσσωρεύονται όγκοι σκουπιδιών ώστε να γίνει κατά το δυνατόν απολύμανση για έντομα, τρωκτικά και φυσικά τις οσμές. Ήδη συνεργαζόμαστε με τα μεγάλα καταστήματα εστίασης και τα σούπερ μάρκετ για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων τους. Παράλληλα, η πολιτική προστασία του Δήμου Γλυφάδας με τους εθελοντές μας είναι έξω στους δρόμους και βάζουν σε μεγάλες μαύρες σακούλες τα οικιακά απορρίμματα που βρίσκονται εκτός κάδων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων, για να παραμείνει τις δύσκολες αυτές ημέρες – με δεδομένη τη δίκαιη κινητοποίηση των εργαζομένων – όσο γίνεται καθαρή και ευπρεπής η Γλυφάδα μας. Παρακαλούμε μην βγάζετε τα απορρίμματα έξω, προσπαθήστε να δείξετε υπομονή, πιστεύουμε ότι σύντομα θα βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα που δεν δημιουργήσαμε εμείς και δεν φέρουμε ευθύνη.»

- Διαφήμιση -