- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το 7ο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, στις 19:00, από τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης  του Δήμου Πειραιά, στο Βεάκειο θέατρο.

 

Η καλοκαιρινή γιορτή περιλαμβάνει μουσική, τραγούδι, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα και πολλές άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και διοργανώνεται από το Τμήμα Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά.

 

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Για ακόμα ένα καλοκαίρι, διοργανώνουμε το Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας στο Βεάκειο Θέατρο. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς τα μέλη των Κέντρων Αγάπης του Δήμου μας, παρουσιάζουν τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες.  Πιστεύω πως σε αυτή τη δύσκολη εποχή, όπου η Τρίτη Ηλικία έχει επωμιστεί τα μεγαλύτερα κοινωνικά φορτία, είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας στιγμές ψυχαγωγίας. Στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, γίνεται τα τελευταία 2,5 χρόνια μια συστηματική προσπάθεια,  η οποία έχει ήδη αποδώσει τα μέγιστα οφέλη, καθώς ο Δήμος Πειραιά είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας στην παροχή κοινωνικών και ψυχαγωγικών υπηρεσιών. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε. Με επιμονή, με συνέπεια. Εύχομαι τα μέλη μας να ζήσουν όμορφες στιγμές στο 7ο Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας, στο Βεάκειο θέατρο».

- Διαφήμιση -