- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια εφαρμόζει ως προς την είσπραξη των οφειλών ο Δήμος Αλίμου. Όπως διευκρίνησε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης μιλώντας σχετικά με την εισπραξιμότητα των οφειλών δημοτών και επιχειρήσεων στο δημοτικό συμβούλιο, προτεραιότητα δίνουν στους μεγάλους οφειλέτες, οι οποίοι όπως είπε χρωστούσαν μεγάλα ποσά και επί των προηγούμενων διοικήσεων.

“Έχουμε βάλει έναν προγραμματισμό και προσπαθούμε, πρώτα από όλα, να μαζέψουμε τα χρήματα που μας οφείλουν οι μεγάλοι οφειλέτες, τους οποίους βρήκαμε όταν αναλάβαμε και χρωστούν μεγάλα ποσά” είπε. “Για αυτούς τους οφειλέτες δυστυχώς, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης”.

“Σε ότι αφορά άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας, με χαμηλά εισοδήματα σε καμία περίπτωση ο δήμος δεν θα κινήσει διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης, ούτε πρόκειται να τους στερήσει τη φορολογική ενημερότητα για μικροποσά, πάντα στα πλαίσια και στις δυνατότητες που μπορεί να μας δώσει ο νόμος”.

“Κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που μπορεί να μας καταγγείλουν γιατί δεν εισπράξαμε τα 10-20-50 ευρώ που μπορεί να χρωστά κάποιος πολίτης, λέγοντας δεξιά και αριστερά ότι είμαστε παράνομοι”.

Αναφερόμενος στους Ισολογισμούς του Δήμου είπε πως απεικονίζουν μία χρηστή και διάφανη οικονομική διαχείριση που δείχνει την οικονομική εξυγίανσή του.

“Μέσα από αυτό” τόνισε, “ως Δήμος Αλίμου, θα μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο, σε όλους τους τομείς, όπως στις υποδομές, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και αλλού”.

 

ΠΗΓΗ: www.vimaonline.gr

- Διαφήμιση -