- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο δήμος Γλυφάδας θα ανακαινίσει τον δημοτικό κινηματογράφο – θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» που λειτουργεί στην πόλη από την δεκαετία του ’60. Δείτε τι αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου:

«Ξεκινήσαμε χτες τις εργασίες για μια ακόμη σπουδαία παρέμβαση.

Το «Μελίνα Μερκούρη» είναι ένα κομμάτι από την ψυχή της Γλυφάδας. Ως «Cine Paris» τη δεκαετία του ’60, και ως δημοτικό κινηματοθέατρο αργότερα, κλείνει μέσα του βιώματα και αναμνήσεις από πολλές γενιές Γλυφαδιωτών.

Έφτασε επιτέλους η στιγμή ο εμβληματικός αυτός χώρος για την πόλη μας να ανακαινιστεί. Πλήρως. Από την αρχή. Με σεβασμό στην αρχιτεκτονική και καλλιτεχνική παράδοση, αλλά με στόχο παράλληλα να παραδώσουμε στους δημότες ένα σύγχρονο, ασφαλές, λειτουργικό θέατρο. Ένα κόσμημα για την πόλη της Γλυφάδας, αλλά και για ολόκληρη την Αττική.

Μετά από 32 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας του ως δημοτικό κινηματοθέατρο, η δημοτική μας αρχή προχωρά για πρώτη φορά στην ολοκληρωτική ανακαίνισή του, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής:

Νέος σχεδιασμός με την προσθήκη εξώστη και αύξηση του αριθμού των θέσεων, καινούργια σκηνή, ξύλινη επένδυση του χώρου, δρύινα δάπεδα, ράμπες για πρόσβαση ΑμεΑ, πλήρης ανακαίνιση της εισόδου και του φουαγιέ, νέος σύγχρονος ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός, ειδικός κλιματισμός για θέατρα, και άλλα πολλά που θα μετατρέψουν το «Μελίνα Μερκούρη» σε ένα μοντέρνο και πανέμορφο χώρο για εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και προβολή ταινιών.

Σε λίγους μήνες, η πόλη μας θα έχει το δημοτικό κινηματογράφο – θέατρο που της αξίζει, έναν πρότυπο χώρο παραστάσεων και εκδηλώσεων.

Συνεχίζουμε».

 

 

ΠΗΓΗ: www.notia.gr

- Διαφήμιση -