- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Παράταξης Ξανά η Πόλη Μπροστά κύριος Ευάγγελος Βαζαίος δηλώνει τη στήριξή του στον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Στέφα.*

Αγαπητοί Δημότες

Οι Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν… Είναι η ώρα της περίσκεψης αλλά και του απολογισμού, της απόφασης αλλά και της ευθύνης…

Συμμετέχω στα κοινά της Πόλης μας πάντα με στόχο την προσφορά στον Δημότη, αγωνίζομαι με όρεξη αλλά και πάθος για να κάνουμε την Πόλη μας περισσότερο Φιλική και περισσότερο Ανθρώπινη.Είχα άξιους δασκάλους τους Δημάρχους της Πόλης μας τον Χ. Σαραφίδη και τον Δημήτρη Ευσταθιάδη.

Συμμετείχα ενεργά στην ιστορική παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία που ίδρυσε ο Δημήτρης Ευσταθιάδης. 

Πριν από 5 σχεδόν χρόνια μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες ανέλαβα την ευθύνη ως Πρόεδρος της Παράταξης ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ η οποία είναι σήμερα η τρίτη δύναμη στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Ως ενεργός πολίτης αλλά και ως γιατρός καθημερινά έρχομαι σε επαφή με τους συμπολίτες μου και πάντα τους έβλεπα με σοβαρότητα και σεβασμό. Θα ήταν αδιανόητο για μένα την ώρα που οι εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ιδιαίτερα στην Πόλη μας είναι καθοριστικές, να απουσιάζω.

Παραμένω και αγωνίζομαι ως Πρόεδρος της Παράταξης ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ 
για μια πόλη με συνοχή, με αλληλεγγύη , μια πόλη λειτουργική και ωφέλιμη για τους Δημότες της.
Συμμετέχω και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις για ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ της Πόλης μας τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΕΦΑ του οποίου την πολιτική και αυτοδιοικητική διαδρομή γνωρίζω και εμπιστεύομαι.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

- Διαφήμιση -