- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Ο Δήμος Γλυφάδας, στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος με έργα υποδομής που εκτελεί σε όλη την έκταση της Γλυφάδας, ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στο πιο, ίσως, «δημοφιλές» και πολυσύχναστο μέρος της πόλης: Τη Λεωφόρο Δημάρχου Άγγελου Μεταξά, δηλαδή, το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας!

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με μήνυμά του αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Έφτασε η ώρα και για την ανάπλαση της Μεταξά!

Καλό μήνα σε όλους με μια ακόμα μεγάλη παρέμβαση στη Γλυφάδα μας: Σε συνέχεια ενός μεγάλου προγράμματος έργων υποδομής, έφτασε η ώρα της Μεταξά.

Ο πολύπαθος κεντρικός μας εμπορικός δρόμος, που συσσώρευσε πλήθος προβλημάτων μετά την έλευση του Τραμ και ταλαιπωρεί καθημερινά πεζούς και οδηγούς, θα αλλάξει επιτέλους ριζικά όψη.

Την επόμενη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου – καιρού επιτρέποντος – ξεκινάμε τα έργα ανάπλασης στην Αγγέλου Μεταξά: Αποκαθιστούμε το οδόστρωμα με υψηλής ποιότητας κυβόλιθους και υλικά, διαμορφώνουμε σύγχρονα πεζοδρόμια και οριοθετούμε σωστά θέσεις στάθμευσης, τοποθετούμε φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς, φυτεύουμε νέα δέντρα και παρεμβαίνουμε αισθητικά σε όλα τα σημεία που είναι απαραίτητο.

Κάνουμε έναν από τους κορυφαίους εμπορικούς δρόμους της Ελλάδας αντάξιο των προσδοκιών όλων μας.

Ένα δείγμα γραφής μπορείτε ήδη να το δείτε στην Πανδώρας, πίσω από το κολυμβητήριο, όπου εκεί ήδη ολοκληρώθηκε η συνολική ανάπλαση της περιοχής.

Η αρχή θα γίνει στο κομμάτι από Ζησιμοπούλου μέχρι Λαμπράκη και αμέσως μετά ακολουθεί το τμήμα από Λαμπράκη μέχρι Παπανδρέου (στο ρεύμα από Βούλα προς Αθήνα).

Οι εργασίες θα γίνουν σταδιακά και σε συνεννόηση με τις εμπορικές επιχειρήσεις για όποιο θέμα προκύπτει σε κάθε κομμάτι που παρεμβαίνουμε, για να υπάρχει η λιγότερο δυνατή όχληση και να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του εμπορικού μας κέντρου.

Για τον ίδιο λόγο θα σταματήσουν προσωρινά στα μέσα Νοεμβρίου, την περίοδο που ξεκινά ουσιαστικά η εορταστική περίοδος. Αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, τμηματικά και προοδευτικά θα ολοκληρωθούν τα έργα σε όλη τη Μεταξά.

Πρόκειται για μία ακόμα παρέμβαση που αναμορφώνει την πόλη μας και την αναβαθμίζει με τρόπο ποιοτικό και ουσιαστικό. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες, όταν και θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Επίσης θα επανέλθω με αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη και για αυτές που ακολουθούν στην Άνω Γλυφάδα.

Συνεχίζουμε».

 

- Διαφήμιση -