- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή Λεωφόρο στο ύψος της Βουλιαγμένης τέθηκαν σε ισχύ από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Σούνιο περιορίζεται σε μία λωρίδα, ενώ το ρεύμα προς Αθήνα θα παραμείνει κλειστό και η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Πανός, Ιάσονος και Δήμητρας.

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εφιστά την προσοχή των οδηγών οι οποίοι παρακαλούνται να ακολουθούν τη σχετική σήμανση που έχει τοποθετηθεί προς διευκόλυνση τους. Η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως σε διάστημα περίπου δέκα εβδομάδων.

Η συγκεκριμένη τεχνική παρέμβαση με την κατασκευή μεγάλου πλακοσκεπούς συλλεκτήριου αγωγού είναι μέρος της δεύτερης και τελευταίας φάσης του υδραυλικού έργου που είναι σε εξέλιξη στη Βουλιαγμένη συνολικού προϋπολογισμού 9 εκ.€ το οποίο αναμένεται να λύσει οριστικά το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής.

- Διαφήμιση -