- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Κύκλο συναντήσεων με όλα τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους φορείς, ξεκίνησαν οι δήμαρχοι Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, για την πορεία του έργου της ανάπλασης του Φαληρικού Μετώπου.

Στις 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχοντες τους βουλευτές Ολγα Γεροβασίλη, Ιωάννη Μουζάλα, Ιωάννη Μπαλάφα, Αλέξανδρο Φλαμπουράρη, Θεανώ Φωτίου και Ραλλία Χρηστίδου, και τον Διευθυντή της Κ.Ο., Θανάση Θεοχαρόπουλο.

\

Στις  2 Απριλίου, είχαν κοινή διαδικτυακή συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή, Διονύση Χατζηδάκη.
Στις τηλεδιασκέψεις επισημάνθηκε από όλα τα μέρη η σπουδαιότητα του έργου, το οποίο είναι εμβληματικό αλλά και κρίσιμο για την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη τόσο των Δήμων στους οποίους αφορά, όσο και της ευρύτερης περιοχής. Ο Ανδρέας Ευθυμίου, ζήτησε να υπάρξει επίσπευση των διαδικασιών για την έναρξη της Β’ φάσης του έργου, όπως έχει συμφωνηθεί.

Από τα δύο κόμματα υπήρξαν διαβεβαιώσεις για την υποστήριξη των αιτημάτων των δύο Δήμων, όπως εκφράζονται και στο τελευταίο κοινό ψήφισμά τους.
Ο κύκλος συναντήσεων συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με τις αντιπροσωπείες των κοινοβουλευτικών κομμάτων ΚΙΝ.ΑΛ., ΚΚΕ, και Ελληνική Λύση αλλά και των περιφερειακών παρατάξεων με επικεφαλής τους πρ. Περιφερειάρχες, Ρένα Δούρου και Γιάννη Σγουρό, ενώ την Τετάρτη 7 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη

 

 

ΠΗΓΗ: www.notia.gr

- Διαφήμιση -