- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με πρόγραμμα και μεθοδικότητα συνεχίζονται οι σχολαστικοί καθαρισμοί όλων των ρεμάτων της πόλης του Αλίμου.

 

Τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου απομακρύνουν σκουπίδια, οικοδομικά υλικά, ακόμη και ογκώδη απορρίμματα, που κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν μέσα στις κοίτες των ρεμάτων.

 

Ο Δήμος αποψιλώνει τις όχθες και τα πρανή, φροντίζει το πράσινο, ψεκάζει για τα κουνούπια, πλένει με νερό κάποια σημεία, που θέλουν περισσότερη επιμονή.

 

Ταυτόχρονα, έχει ήδη ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Αττικής, για να κινητοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, με στόχο οι υπαίτιοι για τη ρύπανση των ρεμάτων να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να σταματήσουν να δηλητηριάζουν τη φύση.

Το επόμενο διάστημα οι άνθρωποι του Δήμου Αλίμου προγραμματίζουν να “περπατήσουν” τις κοίτες των ρεμάτων, ώστε να εντοπίσουν παράνομες συνδέσεις αποχετεύσεων και άλλες εστίες μόλυνσης, και να ενημερώσουν τους αρμόδιους.

 

Στην προσπάθεια αυτή θα χρειαστούν και αρκετοί εθελοντές. Ο Δήμος Αλίμου προσκαλεί “όσους πιστούς να προσέλθουν”! Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά σ’αυτήν την προσπάθεια, σε μια πρώτη φάση, αρκεί να γράψει κάτω από την ανάρτηση “συμμετέχω”, ώστε να ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα για τα περαιτέρω.

 

https://www.facebook.com/kondylis.a/posts/1914862988663342?comment_id=1917938781689096&notif_id=1624458455747300&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

- Διαφήμιση -