- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ερώτηση προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκειμένου να μην κλείσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ της Αυλώνας (Ωροπού), κατέθεσε ο βουλευτ’ης Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ Βασίλης Οικονόμου.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής :

 

 

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ Ε.Λ.Τ.Α ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ (ΩΡΩΠΟΥ)

Κύριε Υπουργέ,

Η Δημοτική Κοινότητα Αυλώνος, είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη κοινότητα του Δήμου Ωρωπού με 7.000 κατοίκους και πολλές βιομηχανίες και υπερτοπικές δραστηριότητες στην περιφέρεια της (στρατόπεδο, φυλακές ανήλικων κλπ) , η οποία απέχει 45χλμ από την Αθήνα.

Τονίζεται δε, ότι στη Δημοτική Κοινότητα Αυλώνος δεν υπάρχει πλέον κανένα υποκατάστημα Τράπεζας για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις και μαθαίνουμε από το Δήμο ότι προτίθεστε να κλείσετε και το ταχυδρομείο της περιοχής.

Κατόπιν αυτών ερωτάσθε:

Tι προτίθεσθε να κάνετε προκειμένου να μην εφαρμοστεί η υπ’αριθμ. 1.1.2/875 της Π.Δ με ημερομηνία έκδοσης 26-08-2021 της κεντρικής υπηρεσίας Ε.Λ.Τ.Α η οποία θα οδηγήσει στο κλείσιμο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των Ε.Λ.Τ.Α κάτι το οποίο θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην λειτουργία των επιχειρήσεων, των εργαζομένων καθώς και στην καθημερινότητα των πολιτών.

 

Ο ερωτών

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 

- Διαφήμιση -