- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Πανέτοιμοι να υποδεχτούν βρέφη και νήπια, από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, είναι οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί. Η Δημοτική Αρχή έχει μεριμνήσει έγκαιρα για όλες τις σχετικές ετοιμασίες και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας, όπως ορίζουν οι εγκύκλιοι των αρμόδιων Υπουργείων και ο Ε.Ο.Δ.Υ. Συγκεριμένα, το σύνολο των χώρων είναι καθαροί και απολυμασμένοι και το προσωπικό επαρκώς εξοπλισμένο με τα απαραίτητα υλικά προστασίας όπως μάσκες, αντισηπτικά χεριών και γάντια και κατάλληλα προετοιμασμένο για την ασφαλή φιλοξενία βρεφών και νηπίων.

 

Σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής των βρεφών και νηπίων, από τις αρχές έως τέλη Σεπτεμβρίου θα καλούνται με σειρά προτεραιότητας οι ενδιαφερόμενοι γονείς. Σε πρώτη φάση θα κληθούν οι ωφελούμενες μητέρες του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής Ζωής για το Σχολικό Έτος 2021-2022» που κατέχουν την αξία τοποθέτησης (VOUCHER) και σε δεύτερη φάση θα κληθούν, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης στο σχετικό πίνακα, οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.

 

Επιπλέον, τα βρέφη-νήπια και το προσωπικό των σταθμών καλύτπονται από το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που υλοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και περιλαμβάνει δαπάνες ευρείας νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης από ενδεχόμενο ατύχημα και άλλες καλύψεις, καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των σταθμών και μία ώρα πριν (κατά τη μετάβαση) και μία ώρα μετά (κατά την επιστροφή).

 

Για οποιδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη Βρεφονηπιακών Σταθμών, κα Χριστοπούλου Χριστίνα (paidikoi3b@gmail.com – 2108953756).

- Διαφήμιση -