- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μια πλατεία-σημείο αναφοράς της πόλης της Γλυφάδας , ένας κεντρικός κόμβος της Άνω Γλυφάδας αποκτά νέα αίγλη με την πλήρη αναμόρφωσή της και την μετατροπή της σε όαση πρασίνου και καταφύγιο αναζωογόνησης.
Η πλατεία του Αγίου Τρύφωνα με τον επιβλητικό ναό άλλαξε όψη αφού μετατράπηκε σε όαση πρασίνου και σημείο αναζωογόνησης των κατοίκων, μετά από μια προσεκτική ανάπλαση

“Οι Γλυφαδιώτες θα έχουν τώρα έναν όμορφο τόπο συνάντησης, που θα γίνει στέκι για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες. Η πλατεία Αγίου Τρύφωνα με τον επιβλητικό Ιερό Ναό απέκτησε πλέον την εικόνα που της ταιριάζει ! Για όσους έχουμε μεγαλώσει στην Άνω Γλυφάδα και ειδικά στην Τερψιθέα, η πλατεία του Αγίου Τρύφωνα ήταν πάντα ένα σημείο αναφοράς. Κάτι σαν ένα κομμάτι από το πατρικό μας σπίτι. Κι όπως γυρνάς μετά από χρόνια, με αγάπη και μεράκι, για να φτιάξεις ξανά το παλιό πατρικό σπίτι και να του δώσεις νέα πνοή και νέα ζωή, έτσι κάναμε και με την αγαπημένη μας πλατεία, ολοκληρώνοντας μια ακόμα μεγάλη ανάπλαση στην πόλη μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Κάντε μια βόλτα με την οικογένειά σας ή με την παρέα σας στην πλήρως ανακαινισμένη πλατεία του Αγίου Τρύφωνα και θα τα δείτε μπροστά σας:

Νέα πολλά μεγάλα δέντρα, καινούργιος χλοοτάπητας, δάπεδα με τα πιο ποιοτικά υλικά, φώτα LED τελευταίας γενιάς κι ένα υπέροχο σιντριβάνι που θα λειτουργήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

- Διαφήμιση -