- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 

Η Γλυφάδα αποκτά σταθερό κλιμάκιο δυνάμεων του ΕΚΑΒ με τρία σύγχρονα ασθενοφόρα, για παροχή άμεσης ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας σε όλους τους πολίτες οποτεδήποτε χρειαστεί, καθώς και για ασφαλή και ταχεία μεταφορά τους σε κατάλληλες μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας, εάν παραστεί ανάγκη.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Νίκο Παπαευσταθίου και τον αν. Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη. «Δεν υπάρχει μέρα, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με την δραματική περιπέτεια της πανδημίας, που να μην σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε ως Δήμος για τη βελτίωση και για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σήμερα, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον αν. Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, πραγματοποιούμε ένα ακόμα σπουδαίο βήμα για την ευρύτερη περιοχή μας. Σταθερό κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, μεταξύ άλλων με τρία σύγχρονα ασθενοφόρα, όλα επανδρωμένα με εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρως εκπαιδευμένους διασώστες, αποκτούν έδρα σε νευραλγικό σημείο της πόλης μας και σε εγκατάσταση που παραχωρεί ο Δήμος Γλυφάδας. Διασφαλίζουμε πλήρεις υποδομές, άρτιες εγκαταστάσεις και, κυρίως, άμεση επιχειρησιακή επέμβαση για παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας σε περιστατικά. Με απλά λόγια, όταν χρειαζόμαστε τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο να φτάνει το συντομότερο δυνατό. Μια συνεργασία που επιδιώκουμε εδώ και καιρό, συστηματικά και μεθοδικά, ώστε να αναβαθμίσουμε την υγειονομική κάλυψη των κατοίκων της περιοχής μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου για την εξαιρετική συνεργασία. Ευχαριστούμε θερμά τον αναπληρωτή διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας – και φυσικά δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας – Αιμίλιο Βουγιουκλάκη για την καθοριστική συνδρομή του, που οδήγησε στο αποτέλεσμα αυτό».

- Διαφήμιση -