- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο Στρατής Παναγάκος διαδέχεται την Νατάσσα Αργυροπούλου στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας. 

Οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής διεξήχθησαν σε ομόθυμο κλίμα, στην άνετη αίθουσα του Διασχολικού Κέντρου, σε έναν άρτια διαμορφωμένο χώρο με υπολογιστές οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε απόσταση τριών μέτρων ο ένας από τον άλλον.

Την ελπίδα ότι «σύντομα θα περάσουμε τον κάβο της πανδημίας και θα ξεκινήσουν οι διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου» εξέφρασε στην εναρκτήρια τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Παρόντα ήταν 34 επί συνόλου 42 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ οι υπόλοιποι παρακολούθησαν μέσω Διαδικτύου, από το σπίτι, τη διαδικασία αλλά δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.

Της διαδικασίας προήδρευσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης. Οι ψηφοφορίες έγιναν με κάλπη. Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ιατρός καρδιολόγος Στρατής Παναγάκος, είχε διατελέσει Πρόεδρος και κατά την προηγούμενη θητεία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ιωάννης Τζούβελης, ενώ Γενικός Γραμματέας επανεξελέγη ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης.

- Διαφήμιση -