- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο έρωτας γιορτάζει στη Γλυφάδα ! Ο Δρόμος των Ποιητών (Γρ. Λαμπράκη) μετατρέπεται για δύο ημέρες -Κυριακή και Δευτέρα- και σε Δρόμο των Ερωτευμένων με πολλές εκπλήξεις για τα ζευγαράκια. Η πιο ερωτική πόλη της Αττικής  περιμένει τους ερωτευμένους σε μια γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους !

«Αυτή την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο “Δρόμος των Ποιητών” γίνεται και “Δρόμος των Ερωτευμένων”! Μια μεγάλη, διήμερη γιορτή, που θα τη χαρούμε όλοι μαζί: Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ και της Κυριακής και της Δευτέρας, 13 και 14 Φεβρουαρίου, σας περιμένουμε στον καινούργιο μας πεζόδρομο στη Λαμπράκη, μαζί φυσικά με τους στίχους αγαπημένων ποιητών που αποτελούν τη μόνιμη πια συντροφιά μας εκεί.

Θα είμαστε όλη μέρα με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής με πιάνο που θα βρίσκεται στον χώρο, με εκατοντάδες κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και με άλλες εκπλήξεις! Και ασφαλώς με τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Η γιορτή των ερωτευμένων είναι κάθε μέρα και κάθε στιγμή, εμείς όμως σας υποσχόμαστε ότι αυτό το διήμερο θα είναι πραγματικά γιορτινό και ξεχωριστό. Σας περιμένουμε». Τον συντονισμό των δράσεων έχει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, πρώην Αντιδήμαρχος Άννυ Καυκά.

- Διαφήμιση -