- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Αντιπροσωπεία του τμήματος ‘ΑΗΕPΑ ΗELLAS Παλαιού Φαλήρου’, με επικεφαλής τον V.P. of Philanthropy AHEPA HELLAS, Περιφερειακό Δ/ντή φιλανθρωπίας Αργύρη Τσουνάκη και ηγετικά στελέχη της Οργάνωσης υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και τους εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δράση αλληλεγγύης και προσφοράς τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Η συνεισφορά σε τρόφιμα της ‘AHEPA HELLAS Παλαιού Φαλήρου’ προς κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενισχύει το κοινωνικό έργο της Δημοτικής Αρχής και, κυρίως, συμβάλει έμπρακτα και ουσιαστικά, στην σίτιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών και νοικοκυριών που διαμένουν στο Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Γ. Φωστηρόπουλος περιστοιχισμένος από τους Αντιδημάρχους Παιδείας και Κοινωνικών Δομών, Τουρισμού, Ναυτιλίας & Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της ‘AHEPA HELLAS Παλαιού Φαλήρου’, τόνισε ότι: «Πρωτοβουλίες σαν αυτή αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ενδυναμώνουν την έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς».

Η ΑΧΕΠΑ είναι μία από τις παλαιότερες, μη πολιτικοποιημένες Οργανώσεις, αφοσιωμένη στο να προάγει Ελληνικά ζητήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τμήμα ‘AHEPA Hj-38 “PHALEREUS’, ειδικότερα, διακρίνεται για διαρκείς δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

- Διαφήμιση -