- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Ψηφιακός Κόμβος Δήμου Αλίμου αναβαθμίστηκε και πλέον οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της πόλης μπορούν να διεκπεραιώνουν ακόμα περισσότερες εργασίες τους με τον Δήμο μέσω του https://certificates.alimos.gr

Εύκολα και γρήγορα, χωρίς ανάγκη ιδιαίτερης διαδικασίας πιστοποίησης, με τη χρήση μόνον των κωδικών του TAXISNET, κάθε κάτοικος της πόλης του Αλίμου, επιχείρηση, νόμιμος εκπρόσωπός (π.χ. δικηγόρος, λογιστής κ.λπ.), μπορεί να μπαίνει στον ψηφιακό κόμβο και να διεκπεραιώνει απλές ή σύνθετες εργασίες, από την εγγραφή στις κοινωνικές υπηρεσίες, μέχρι τον υπολογισμό οφειλών και από την έκδοση δημοτικής ενημερότητας μέχρι την άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου.

Χωρίς ουρές, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς αναμονή, όλοι πλέον μπορούν να συναλλάσσονται αξιόπιστα και γρήγορα με τον Δήμο από το γραφείο, το σπίτι, ακόμα και το κινητό τους.

Οι νέες αυτές υπηρεσίες προστίθενται σε όσες ήδη υπάρχουν και έχουν ήδη εξυπηρετήσει χιλιάδες πολίτες τα τελευταία 2 χρόνια. Επιπλέον, αμέσως μετά το Πάσχα θα ανακοινωθεί άλλο ένα μεγάλο πακέτο αιτήσεων και ψηφιακών υπηρεσιών που επίσης θα δοθεί για χρήση στους πολίτες μέσω του ψηφιακού κόμβου.

Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι ο κάθε πολίτης να εξυπηρετείται πλέον για οποιαδήποτε συναλλαγή του με τον Δήμο Αλίμου εύκολα, γρήγορα, απλά, αξιόπιστα, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεται το Δημαρχείο, κάνοντας τα πάντα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του ή ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο!

- Διαφήμιση -