- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Μετά τη συνεδρίαση της ΕΠΕΛΑΚ (Επιτροπή Ελέγχου Ακτών)  Βουλιαγμένης την Τετάρτη 22 Ιουνίου, ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές εισόδου στην Ακτή Βουλιαγμένης οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

  1. Κανονικό Εισιτήριο – Καθημερινές 7,50 €
  2. Κανονικό Εισιτήριο – Σάββατο, Κυριακές, Αργίες 8,50 €
  3. Μειωμένο Εισιτήριο (άνω των 65 ετών, παιδιά 6-15 ετών, φοιτητές με επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας, πολύτεκνοι, στρατιώτες, άνεργοι, γκρουπ άνω των 14 ατόμων/ανά άτομο, μέλη αθλητικών συλλόγων (με την επίδειξη σχετικής κάρτας Ακτής Βουλιαγμένης): 3,50 € 
  4. ΑμεΑ (με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) και ένας συνοδός ΑμεΑ Δωρεάν
  5. Παιδιά έως 6 ετών Δωρεάν
  6. Συνοδός γκρουπ (ένα άτομο ανά 14 άτομα του γκρουπ) Δωρεάν
  7. Δημότες Δ.Ε. Βουλιαγμένης Δωρεάν

 ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Για του δημότες της Δ.Ε. Βουλιαγμένης η ΕΠΕΛΑΚ αποφάσισε ομόφωνα τη δωρεάν είσοδο, ενώ για τους δημότες των δημοτικών ενοτήτων Βάρης και Βούλας η είσοδός τους στην Ακτή Βουλιαγμένης κατά τη θερινή περίοδο του παρόντος έτους 2022 θα γίνεται με την προμήθεια ειδικού αυτοκόλλητου επί της κάρτας του δημότη με εφάπαξ αντίτιμο ποσού 25 ευρώ.

Σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης αναρτήθηκαν ενδεικτικές πινακίδες με το νέο τιμοκατάλογο στις εισόδους της Ακτής από συνεργεία του Δήμου την Παρασκευή 24 Ιουνίου και στο εξής οι επισκέπτες της παραλίας καλούνται να καταβάλουν το αντίτιμο που αναγράφεται στις σχετικές πινακίδες.

Στη συνεδρίαση της ΕΠΕΛΑΚ της Τετάρτης, από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μετείχαν ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Διονύσης Γεωργουλόπουλος ενώ δεν συμμετείχε εκπρόσωπος της ΕΤΑΔ παρά το γεγονός πως είχε προσκληθεί με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, καθώς μονομερώς, αυθαιρέτως και χωρίς νομική τεκμηρίωση απέχει συστηματικά από τη το όργανο το οποίο λειτουργεί από το 2001 μετά από συμφωνία Δημοσίου (ΕΟΤ) και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμος Βουλιαγμένης). Σκοπός της ΕΠΕΛΑΚ είναι να καθορίζει τις χρήσεις, το ωράριο λειτουργίας και τον τιμοκατάλογο των κλειστών ακτών κολύμβησης, με συμμετοχή (και πλειοψηφία) του Δήμου και των διαχειριστών των ακτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Διαφήμιση -